به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این ادویه مخصوص ماهی، میگو، وانواع غذاهای دریایی است.
برای کباب کردن ماهی ومیگو میتوان با اضافه کردن این ادویه و اضافه کردن کمی آبلیمو ابتدا طعم دار کرده وبعد داخل روغن سرخ کنید ویا داخل فر بپزید. خیلی این ادویه خوش عطر هست پیشنهاد میکنم حتما امتحان بکنید خودتون متوجه عطر فوق العاده این ادویه خواهید شد.
مواد اصلی
آویشن
۵ قاشق چای خوری
نمک
۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز
۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه
۲ قاشق چای خوری
پودر زیره سیاه
۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز
۱ قاشق چای خوری
پودر سیر
۱ قاشق چای خوری
گشنیز پودر شده
۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
تمام ادویهها را در کاسه بزرگی بریزید وبا چنگال به خوبی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.
ادویه ماهی باید در جای خشک، خنک وتاریک نگهداری شود ودر ظرف در بسته باشد.
این ادویه را میتوانید به ماهی ومیگو وانواع غذاهای دریایی اضافه نمایید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/