به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه املت فلفل و خامه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم – ذرت ۱۰۰ گرم – هویج کوچک ۱ عدد – گل کلم سفید ۱۵۰ گرم
گشنیز تازه خرد شده ۱۰۰ گرم – پیاز قرمز ۲ عدد – فلفل دلمهای سبز کوچک ۱ عدد – روغن مایع کمی
خامه ۲۰۰ گرم – نمک ۲/۱ ق چ – ادویه مخصوص ۱ ق چ
چگونگی تهیه
در یک تابه روغن را کمی گرم میکنیم فلفل دلمه و پیاز نگینی خرد شده را همراه با ادویه تفت میدهیم کمی نرم و سبک شد نخود فرنگی و ذرت و هویج آبپز شده را اضافه میکنیم گل کلم را به گلچههای کوچک در میآورید به املت همراه با نمک اضافه کنید سبزیجات که کمی پخته شد و به روغن افتاد خامه و گشنیز خرد شده در آخر میافزائید و بعد سرد کنید.
منبع:
انتهای پیام/