به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، به انسان گفته اند یک شب در سال، افضل از هزار ماه است. آن شب، شبِ قدر است؛ شبِ خود شناسی و رسیدن به خدا شناسی. شبی که انسان میفهمد، خدا اختصاصی و برای گروه خاصی نیست؛ شبی است که خورشید معرفت میتابد و آنهایی پیروزند که پنجره خانه دلشان را به سوی این نور باز کنند. این بار هم خدا سمت ما آمده؛ ما هم باید با همه وجود عنایت حضرت حق را جذب کنیم.
بی دلیل نیست که امام باقر (ع) فرمودند: «هر کس شب قدر را احیا کند، خداوند مهربان گناهان او را میآمرزد.» شیخ عباس قمى نقل کرده است که «امام باقر (ع) در شب بیست و یکم و بیست و سوم تا نیمه شب دعا و آن گاه نماز میخواندند.»
پیامبر (ص) فرمودند: «مَن قامَ لَیلَةَ القَدرِ إیماناً وَ احتِساباً، غُفِرلَهُ ما تَقَدَّمَ مِن ذَنبِهِ هر که از روی ایمان و برای رسیدن به ثواب الهی، شب قدر را به عبادت بگذراند، گناهان گذشته اش آمرزیده میشود.»
بیشتر بخوانید: شبهای قدر فرصتی مناسب برای کم کردن فاصلهها با قرآن است
شب قدر شبی است که از گذشته خود ناراحتیم و دغدغه نسبت به آینده داریم. در این شب خدا برنامه ریزی سال آینده را در اختیار ما گذاشته است. گویی معبود به انسان میگوید، به سمت من بیا که آنچه میخواهی در تقدیر تو ثبت میکنم.
حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق کفیل سخنران و کارشناس امور دینی در این خصوص توضیحاتی ارائه کرد و به خبرنگار ما گفت: بزرگان دین به ما گفته اند لحظاتی را مراقب خودت باش که بهره ۱۰۰۰ ساله ببری. شبِ قدر شبِ کنار زدن دریچه دل به سوی خدا و توجه خدا به سوی ماست. خدا با همه وجود در این شب به ما نگاه میکند؛ بنابراین با تمام وجود به سمت خدا برویم. خدا برنامه ریزی سال آینده را رقم زده است و گفته آنچه اراده میکنی، در لوح تقدیرت مینویسم. بیاییم به سمت خدا برویم تا به نتیجه برسیم.
در ویدئوی پایین میتوانید صحبتهای کامل حجت الاسلام و المسلمین کفیل را ببینید و بشنوید.
انتهای پیام/
۱۰۰۰ ماه یعنی بیش از ۸۰ سال یعنی یک عمر.
پس اگر متحول شویم یک عمر گرانبها بدست آورده ایم.
بیایید در شب قدر از خداوند درخواست های مادی نداشته باشیم بلکه شعور و شخصیت انسانی و اخلاق و رفتار نیک و توفیق عمل به قرآن درخواست کنیم.
با چند ساعت بر سر گذاشتن قرآن بدون تفکر و تامل و بدون عمل انسان کامل نخواهیم شد.
موفق باشید.