به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژلهها در واقع فرآوردههای پروتئینی حاصل از هیدرولیز شدن کلاژن هستند که از پوست، استخوان و غضروف بدن حیوانات استخراج میشوند.
در بین انواع دسر با ژله، ژله تزریقی، ژله تخم شربتی، ژله رولی گل رز و ژله میان تهی از جمله ژلههای مدرن و شیکی هستند که برای مراسمهای تولد و مهمانی بسیار مورد استقبال قرار میگیرند. ژله جادویی یا میان تهی، از جمله دسرهای ژلهای با ظاهری متفاوت است که در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آن را آموزش دهیم.
مواد لازم
آب جوش ۲ لیوان
آب سرد ۱ لیوان
پودر ژله در رنگهای مختلف ۲ بسته
دستور تهیه
پودر ژله را در ظرفی بریزید، یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پودر ژله کاملا در آب جوش حل شود، سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
جامها یا لیوانهای سرو را تا نیمه از مایع ژله پر کرده و ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.
بسته دیگر پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید، سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شود.
پس از اینکه ژله موجود در جامها یا لیوانها سفت شد، آنها را از یخچال خارج کنید و مایع ژلهای که درست کردید به آرامی روی آنها بریزید، بهطوری که یک سوم از حجم جامها یا لیوانها خالی بماند.
روی سر جامها را سلفون بکشید و محکم ببندید.
سپس جامها را به آرامی برگردانید و آنها را به صورت وارونه در یک سینی بچینید.
ژله میان تهی افقی
سینی را در یخچال قرار دهید و ۱ الی ۲ ساعت دیگر صبر کنید تا لایه ژله بالایی بسته شود.
وقتی ژله کاملا سفت شد و خودش را گرفت، جامها را از یخچال خارج کنید، آنها را برگردانید و به آرامی سلفون روی آنها را جدا کنید.
نکته: سلفون به دلیل داشتن حالت روغنی، راحتتر از نایلون از روی ژله جدا میشود.
ژله میان تهی عمودی
این ژله نیز با مواد اولیه دستور بالا تهیه میشود؛ تنها تفاوت آن با روش افقی، در حالت گذاشتن ظرف ژله در یخچال است.
روش تهیه
در این روش یک سوم حجم جام یا لیوان را با مایع ژله پر کنید، روی درب آن را سلفون بکشید و محکم ببندید.
سپس جام یا لیوان را به حالت افقی (خوابیده) در یخچال قرار دهید.
صبر کنید تا ژله کاملا خودش را بگیرد و سفت شود، سپس جام یا لیوان را از یخچال خارج کنید، سلفون را بردارید ویک سوم دیگر حجم ظرف را با مایع ژله از رنگ دیگر پر کنید.
دوباره روی درب ظرف را سلفون بکشید و محکم کنید؛ این بار جام یا لیوان را از سمت دیگر به حالت افقی (خوابیده) در یخچال قرار دهید، بهطوری که فضای بین دو لایه ژلهای خالی باشد (شکل زیر را ملاحظه کنید).
ژله میان تهی اریب
طرز تهیه این ژله مانند ژله افقی میان تهی بوده با این تفاوت که بعد از ریختن مایع ژله در جام یا لیوان، باید ظرف را به صورت کج در یخچال قرار دهید تا ژله به صورت اریب بسته شود.
سخن آخر
ژله جادویی یا میان تهی از جمله دسرهای مجلسی بوده و با ظاهری متفاوت درست میشود که ناشی از نحوه بسته شدن مایع ژله در ظرف سرو است. در این مطلب طرز تهیه ژله میان تهی در سه شکل افقی، عمودی و اریب ارائه شد که امیدواریم مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
منبع: ستاره
انتهای پیام/