به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بحث آموزش در حوزه مالکیت فکری و ثبت اختراع موضوعی مهمی برای پژوهشگران، مخترعان و شرکتهای دانشبنیان توسعه فناوری است. در همین راستا نیز کانون پتنت معاونت علمی برنامههای آموزشی را برای گسترش این حوزه اجرایی میکند.
در سه ماه نخست سال جاری ۹ رویداد در برنامههای آموزشی کانون قرار گرفته است. در این برنامهها با توجه به شیوع کرونا تمرکز بر روی آموزش از راه دور است و تنها یک دوره به صورت حضوری برگزار میشود. در این دوره حضوری با عنوان «هنر مطالعه پتنت» فرصتی برای آشنایی عملی برای مطالعه هرچه بهتر یک پتنت فراهم میشود.
آشنایی با مالکیت فکری، پتنت ابزاری برای حفاظت از فناوریهای نوآورانه، معرفی کانون پتنت و خدمات آن، جستجوی پتنت، آموزش نحوه ثبت درخواست پتنت در پرتال کانون و آشنایی با معاهده همکاری ثبت اختراع و مزایای آن عناوین برخی از این دورههای آموزشی است که به صورت وبینار برگزار میشود.
همچنین کانون با توجه به استقبالی که از برگزاری این دورههای آموزشی شده است در روز ۷ اردیبهشت ماه همزمان با روز جهانی مالکیت فکری وبینار رایگانی را با عنوان «آشنایی با مالکیت فکری» برگزار میکند.
مخترعان، کارآفرینان، کسب و کارهای نوپا و افراد خلاق مخاطبان این رویداد هستند که با شرکت در آن درباره اهمیت داراییهای فکری، مسیرهای حفاظت از داراییهای فکری، تعاریف داراییهای فکری و مصادیق آن میآموزند.
با توجه به اینکه مالکیت فکری یکی از زیرساختهای مهم توسعه فناوری محسوب میشود، عدم اطلاع و آگاهی درباره آن یک تهدید جدی و دانستن مباحث مربوط به آن یک فرصت بزرگ است.
کانون نیز با برگزاری دورههای آموزشی در مسیر ایجاد یک فرصت بزرگ برای پژوهشگران، مخترعان و شرکتهای دانش بنیان قرار گرفته است.
انتهای پیام/