۳۲ اکیپ دامپزشکی در ماه مبارک رمضان جهت نظارت بر بازار فرآورده‌های خام دامی در این ماه فعالیت می‌کنند.

ناصرمخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، ضمن تبریک حلول ماه پرفیض و برکت رمضان گفت: هر ساله و در آغاز ماه رمضان، طرح تشدید نظارت بهداشتی نظارت بر گوشت و فراورده‌های خام دامی همزمان با سراسرکشور در استان نیز آغاز می‌شود و امسال نیزاین طرح از امروز شنبه ششم اردیبهشت اجرا می‌شود.

او با اشاره به فعالیت دو شیفته بازرسان در بازه زمانی 8 صبح تا 8 شب، افزود: این طرح با حضور ۷۴ نفر در قالب ۲۲ اکیپ از شهرستان‌ها و ۱۰ اکیپ از بازرسان ستادی آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

مخدوم بیان کرد: تمامی مراکز عرضه، تولید، نگهداری و فروش فرآورده‌های خام دامی شامل کشتارگاه‌های دام و طیور، مراکز قطعه‌بندی و بسته‌بندی، قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، مورد بازرسی دقیق و منظم پرسنل دامپزشکی قرار خواهد گرفت.

او از شهروندان خواست موارد مشکوک را از طریق سامانه پیغام‌گیر شبانه‌روزی ۱۵۱۲ و یا تماس با شبکه‌های دامپزشکی شهرستان‌ها اطلاع‌رسانی نمایند تا پس از بررسی رسیدگی‌های لازم بعمل آید.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.