به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید راشد جزایری رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: در ماه مبارک رمضان، ۱۸۵ بازرس در قالب ۱۰ تیم بر اصناف و نحوه عرضه مواد غذایی در استان نظارت میکنند.
او افزود: این بازرسان بر نحوه رعایت فاصلهگذاری هوشمند و فاصله ایمن، بین مشتریان و متصدیان اصناف، نحوه طبخ غذاها و خوراکیهای مصرفی مردم در این ماه از جمله زولبیا و بامیه با دقت لازم نظارت دارند.
جزایری اضافه کرد: عرضه مواد خوراکی فلهای از جمله زولبیا و بامیه ممنوع است و اماکن عرضه کننده این محصولات باید در بستههای مجاز این تولیدات را به مردم عرضه کنند.
او افزود: نزولی شدن شیب ابتلا به ویروس کرونا در استان به معنای مهار ویروس نیست و مردم باید همچنان توصیههای پزشکی و فاصلهگذاری اجتماعی را رعایت نمایند.
انتهای پیام/ن