به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ادویه جایگاهی مهم در طعم و مزه انواع غذاها دارد. ادویه ایتالیایی مانند ادویه کاری ترکیبی بوده و به عنوان یک افزودنی فوقالعاده در انواع پاستا ایتالیایی، خوراک مرغ و گوشت بکار میرود. به علاوه، این ادویه بینظیر برای سبزیجات گریلشده، انواع پیتزا ایتالیایی و آمریکایی، سوپها و سسهای دیگر نیز انتخاب خیلی خوبی است. در این مطلب طرز تهیه این ادویه معطر و کاربردی آورده شدهاست؛ با ما باشید.
حتما برای شما هم این سوال مطرح شده که این ادویه محبوب شامل چه گیاهانی است؟ در دستور تهیه این ادویه از ترکیب هفت گیاه پرخاصیت و معطر استفاده میشود. البته برخی از دستورالعملهای تهیه این ادویه شامل مرزنجوش نیز هست، که استفاده از آن مرسوم نیست.
مواد لازم
ریحان خشک
۲ قاشق غذاخوری
پونه خشک
۲ قاشق غذاخوری
رزماری خشک
۱ قاشق غذاخوری
جعفری خشک
۲ قاشق غذاخوری
آویشن خشک
۱ قاشق غذاخوری
پرک فلفل قرمز
۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر
۱ قاشق چایخوری
روش تهیه
درست کردن این ادویه به قدری ساده است که شما هرگز به خودتان زحمت خرید آن از مغازه را نخواهید داد. کافی است مواد لازم که در جدول بالا ذکر شده را تهیه کرده و آنها را اندکی خرد کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرفی دربدار که هیچ هوایی به آن نفوذ نمیکند، نگهداری کنید. به همین راحتی ادویه خوشعطر و بوی شما آماده است؛ نوش جان ...
لازم به ذکر است که برای تهیه این ادویه، نیازی به پودر کردن بیش از حد سبزیجات نیست.
نکته: اگر این ادویه را در کابینت و یا کشویی تاریک و در ظرف مناسب که هوا نگیرد نگهداری کنید، میتوانید تا شش ماه از آن در غذاها و سسها استفاده کرده و لذت ببرید. البته این روش نگهداری، برای تمام گیاهان و ادویههای شما توصیه میشود. بیشتر بخوانید: آیا با ادویه جات مخصوص آشپزی آشنا هستید؟
خواص ادویه ایتالیایی خانگی
گیاهان خشکی مانند پونه کوهی که در تهیه این ادویه استفاده میشوند، سرشار از آنتیاکسیدان بوده و در هضم غذا نیز موثر هستند. اگر میخواهید این ادویه را در طعم و عطر قوی داشته باشید، سبزیجات لازم برای تهیه آن را خودتان تهیه کرده، بشوئید و خشک کنید.
اگر این ادویه در منزل تهیه شود از میزان سلامت و بهداشت آن مطمئن خواهید بود. در واقع بسیاری از ادویههای آماده حاوی نمک زیادی هستند. همچنین در بعضی از ادویهها گلوتن ریخته میشود که برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک خطرناک است؛ بنابراین با خیال راحت این ادویه را در خانه درست کرده و به عنوان یک چاشنی عالی استفاده کنید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/