گیاه کنگر کوهی، گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم که در فصل بهار می‌روید.

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گیاه کنگر کوهی، گیاه بهاری است که به نام‌های کنگر وحشی یا کنگر صحرایی نیز شناخته می‌شود، گیاهی که در فصل بهار به صورت خودرو در دامنه کوه‌ها رشد می‌کند. این گیاه دارای برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم است، گیاه کنگر کوهی سرشار از خواص برای بدن  و در طب سنتی نیز کاربرد فراوانی دارد.

کنگر کوهی سارشار از ویتامین c، اسید K و حاوی مقادیر بالایی ویتامین، فیببر فسفر، منیزیم، کلسیم، پتاسیم، مس و روی است و در ۱۰۰ گرم کنگر خام حدود ۱۸ کیلو کالری وجود دارد.


بیشتر بخوانید: چگونه در خانه سبزی خوردن بکاریم؟


گیاه کنگر به شکل خام برای تهیه انواع سالاد و پخته آن برای تهیه خورشت کنگر، سوپ کنگر و غذا‌های محلی استفاده می‌شود. این گیاه از بهار تا نیمه تابستان در دامنه‌های کوه دیده می‌شود و شما با دانستن ظاهر این گیاه می‌توانید آن را برای مصارف خود بچینید.

گیاه کنگر کوهی را بیشتر بشناسید

گیاه کنگر علاوه بر مصرف خوراکی خاصیت ضد التهابی نیز دارد و مالیدن عصاره‌ آن بر روی زخم‌های پوستی برای درمان زخم، خونریزی و پیشگیری از سرطان پوست مفید است، همچنین گیاه کنگر با سم زدایی کبد می‌تواند به بهبود عملکرد کبد کمک کند و ابتلا به دیابت و افزایش قند خون را پیشگیری کند. گیاه کنگر از قرن چهارم قبل از میلاد برای درمان بیماری‌های کبدی مورد استفاده قرار گرفته است؛ تحقیقات نشان داده که برگ‌های گیاه کنگر کوهی حاوی مقادیر بالای سیلیمارین و اسید کافئیک است که کبد را در برابر عفونت محافظت می‌کند.

پتاسیم موجود در کنگر کوهی به کاهش فشار خون بالا در افراد کمک می‌کند و مقادیر بالای فیبر و کالری باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می‌کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
س
۲۲:۰۹ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
خام کنگر خیلی خوبه
آخرین اخبار