سرپرست مرکز بهداشت خوزستان از آغاز طرح ضربتی تشدید نظارت بر اماکن عرضه مواد خوراکی، صنوف ، کارگاه‌ها و کارخانجات در استان به منظور کنترل ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید محمد علوی سرپرست مرکز بهداشت خوزستان در نشست هماهنگی اجرای این طرح در سرسرای اداری مرکز بهداشت استان در اهواز با اشاره به آغاز طرح ضربتی تشدید نظارت بر اماکن عرضه مواد خوراکی، صنوف، کارگاه‌ها و کارخانجات به منظور کنترل ویروس کرونا از امروز گفت: یکی از مهمترین فعالیت‌ها در این زمینه، اقدام همه‌جانبه و به صورت طرح ضربتی است که در قالب تیم‌های بهداشت محیط و حرفه‌ای و مبارزه با بیماری‌ها در اهواز و نقاط با تعداد موارد بالای مبتلایان به کرونا انجام خواهد شد.

او اظهار کرد: کارشناسان بهداشت شهرستان به اماکن و محل‌هایی که اهمیت بالایی از نظر بیماریابی دارند، نظیر اصناف و مشاغل مرتبط با کسب و کار، کارگاه‌های تولیدی و صنعتی به ویزه کارگاه‌های با جمعیت زیر ۲۰ نفر، مراکز نگهداری سالمندان، معلولان و ارودگاه‌های معتادان متجاهر، مراکز گذری ترک اعتیاد و زندانیان، مراجعه و بر اجرای موارد مطروح در پروتکل‌های کشوری نظارت خواهند کرد.

علوی با اشاره به اینکه در این طرح علاوه بر یافتن بیماران احتمالی با متخلفان از رعایت مقررات فاصله گذاری اجتماعی و اصول بهداشت فردی و جمعی برخورد و در صورت لزوم، محل پلمب و طبق قانون برخورد مسئولانه خواهد شد، بیان داشت: نیرو‌های مدافع سلامت در بخش بهداشت با ردیابی موارد تماس خانگی و محل کار و افرادی که بیش از ۱۵ دقیقه تماس نزدیک با فرد یا مکان آلوده به ویروس داشته‌اند نسبت به هدایت آنان به مراکز خدمات جامع ۱۶ ساعته منتخب اقدام خواهند کرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه این طرح ضربتی با تلاش شبانه روزی کارشناسان بهداشت تا کنترل ویروس کرونا و رسیدن به وضع مطلوب ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: با توجه به اهمیت کنترل کرونا در نقاط حساس با خطرپذیری بالای انتشار در شهر اهواز و لزوم بیماریابی فعال در گروه‌های آسیب پذیر شامل؛ زنان باردار، افراد مسن، افراد دارای بیماری‌های قلبی، دیابتی و سایر گروه‌های پرخطر، انجام نمونه گیری و تست آزمایشگاهی بیماری کووید ۱۹ به عنوان پایه و اساس غربالگری به شمار می‌رود.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار