به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حلوای تخم مرغ، دسری است خوشمزه و بسیار مغذی که طبعا باید پس از یک شام سبک به عنوان دسر ماه رمضان، میل شود.
مواد لازم
آرد برنج ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۶ عدد
روغن ۱/۲ پیمانه
هل و گلاب ۱/۲ پیمانه
محلول زعفران ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ را با شکر بزنید تا سفید شده و کف کند.
زعفران دم کرده، هل و گلاب را به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر اضافه کرده و هم بزنید.
روغن را در تابهای روی حرارت ملایم داغ کنید، آرد برنج را در آن ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا کمی رنگ بگیرد.
سپس از روی حرارت برداشته، مخلوط تخم مرغ و شکر را کم کم در تابه بریزید و سریع هم بزنید.
تابه را مجددا روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا مایه به روغن بنشیند.
از روی حرارت برداشته در ظرف مناسب بکشید و فرصت دهید تا سرد شود.
نکته: برای تهیه ۱/۲ پیمانه هل و گلاب، ۴-۵ دانه هل را بکوبید و در ۱/۴ پیمانه آب روی حرارت ملایم بجوشانید تا مقدار آب آن نصف شود. سپس از صافی گذرانده و ۱/۴ پیمانه گلاب به آن اضافه کنید.
اشتباهی بزرگ در یک برنامه تلویزیونی عامل افطار کردن مردم قبل اذان!
روایتی تکاندهنده از مادری که بچههایش را فروخت + تصاویر
شیطان خزنده؛ کاکتوسی که در بیابان راه میرود + تصاویر
طرز تهیه چند نوع افطاری خوشمزه، ساده و جدید
دلیل وجود آینه در آسانسور چیست؟!
میز غذاخوری عمودی روی دیوار چینیها + تصاویر
تصاویری جالب از مردم چین در ۱۵۰ سال قبل
اولین پیک پیتزای تاریخ برای چه کسی بود؟
صخره سنگی که هر ۳۰ سال تخم میگذارد + تصاویر
منبع: ستاره
انتهای پیام/