به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از حوادثی از قبیل سیل و زلزله شدید، اولین اقدام در راستای تامین سرپناه، تامین مسکن اضطراری است که معمولا با توزیع چادر توسط نهادهای امدادی مانند هلال احمر، انجام میشود. پس از گذار از شرایط اضطراری، در قدم بعد باید برای اسکان موقت فکری کرد. سکونتگاههای ماژولار یکی از گروههای اصلی مسکنهای موقت هستند که قطعات آنها در کارخانه ساخته و به محل حادثه منتقل میشوند. در این حالت افراد متخصص به کمک مردم محلی میتوانند سکونتگاهها را در محل مورد نظر مونتاژ و نصب کنند. به سبب سهولت در حملونقل سکونتگاهها یا کانکسهای ماژولار که سبب تسریع در ایجاد سرپناهی مطمئن برای حادثهدیدگان میشود، امروزه این دسته بیش از پیش مورد توجه قرار گرفتهاند.
بیشتر بخوانید: آزمایش موفقیتآمیز مواد نانویی در باتری خودروهای الکتریکی
مسابقه «طراحی سکونتگاههای ماژولار نانوپلیمری برای اسکان موقت شهروندان» از سوی شرکت نانویی با همکاری چند ارگان دیگر برگزار میشود. این مسابقه با هدف رفع چالشهای موجود در مسیر تولید و بهکارگیری سکونتگاههای موقت بهویژه در شرایط بحرانی برگزار شده است.
علاقهمندان میتوانند به طور رایگان در این مسابقه شرکت کنند. سه تیم برگزیده نهایی در این مسابقه به ترتیب جوایز نقدی ۱۲۰، ۸۰ و ۵۰ میلیون ریالی را از طرف شرکت دریافت خواهند کرد.
بنابر اعلام دبیرخانه، این مسابقه در ۲ مرحله برگزار میشود و علاقهمندان تا تاریخ ۳۰ اردیبهشتماه فرصت خواهند داشت تا طرح/ایده خود را در چارچوبی که از سوی دبیرخانه در سایت ichallenge.ir مشخص شده، ثبت کنند. پس از پایان مهلت ثبت طرحها، ارزیابیها توسط کمیته فنی مسابقه آغاز میشود و حداکثر ۲۰ طرح به مرحله دوم راه مییابند.
در این مرحله، به طرح برتر، مطابق با ملاحظات فنی بیان شده، جایزه ۳۰ میلیون ریالی اعطا میشود. هچنین به ده طرح برگزیده دیگر هر یک جایزهای ۵ میلیون ریالی تعلق میگیرد. شرکتکنندگان در مرحله دوم از زمان دریافت طرح آزمون سه هفته فرصت دارند تا مستندات درخواستی را برای دبیرخانه مسابقه ارسال کنند. در پایان سه شرکتکننده بهعنوان برگزیدگان نهایی انتخاب میشوند. به نفر اول ۱۲۰ میلیون ریال، به نفر دوم ۸۰ میلیون ریال و به نفر سوم ۵۰ میلیون ریال اعطا میشود. ضمن اینکه برگزیدگان میتوانند برای تجاریسازی طرح خود با حامیان مسابقه وارد مذاکره شوند.
انتهای پیام/