به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیاکبر ولایتی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری در جلسه شورای علمی این مرکز که با حضور متخصصان و پزشکان برگزار شد، اظهار داشت: با شروع بیماری و اوجگیری آن، بیمارستان همه ظرفیت تختهای بیمارستانی و امکانات خود رابه درمان بیماران کرونا اختصاص داد و تلاش و جدیت فراوانی را در این جهت به کار گرفت.
ولایتی گفت: هشتاد روز از شروع پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان مسیح دانشوری میگذرد و در این مدت حدود یک هزار و۹۵۸ نفر پذیرش شده اند و در حال حاضر بسیار کاهش یافته است.
وی با اشاره به این که در روزهای اوج بیماری تعداد مراجعات روزانه به ۴۵۰ تا ۵۰۰ نفر میرسید از مراجعه روزانه و حدود ۷۷ نفری بهدرمانگاه برای تشخیص و درمان کرونا خبر داد.
ولایتی همچنین تعداد مبتلایان کادر پزشکی و پرسنل بیمارستان به کرونا را ده درصد اعلام کرد.
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری با تأکید بر اینکه مرکز همچنان در حال خدمت رسانی است بیان کرد: اگر مجدداً با پیک بیماری در کشور مواجه شویم این آمادگی در بیمارستان وجود دارد که مستقیم و یا با ارجاع دیگر مراکز خدمت رسانی نماید.
وی در پایان از تلاشهای همکاران در بخشهای مختلف که شبانه روزی و با تعهد و توجه مثالزدنی در مقابله با بیماری کرونا فعالیتنمودند تشکر کرد.
در ادامه این جلسه، دکتر طبرسی متخصص بیماریهای عفونی و معاون آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری هم ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته گفت: در هشتادمین روز شیوع بیماری هستیم و به طور متوسط تعداد بیماران کرونایی بین ۷۰ تا ۱۰۰ نفر تغییرمی کند و بخش عمدهای نیز از دیگر بیمارستانها به این مرکز اعزام میشوند.
وی افزود: در حال حاضر ۳ بخش بستری و ۲ بخش ICU مشغول خدمت به بیماران کرونا هستند و شرایط دیگر قسمتهای بیمارستان از هفته گذشته به حالت عادی بازگشته است.
ایدنی مشاور معاون آموزشی و قائممقام دبیر شورای تخصصی وزارت بهداشت از ارائه و به اشتراکگذاری تجارب مقابله، مبارزه و درمان کرونا با دیگر مراکز درمانی داخلی و خارج از کشور خبر داد.
جماعتی فوق تخصص مراقبتهای ویژه و قائممقام ریاست بیمارستان مسیح دانشوری هم گفت: در بخش ICU بلافاصله بعد ازشروع فعالیت درمانی، پروتکلهای موردنیاز روند اقدامات در بخش مراقبتهای ویژه تهیه و به کار گرفته شد، ضمن آن که روش به کارگرفتهشده در بیمارستان مسیح دانشوری در غالب مراکز درمانی کشور به کار گرفته شد و پسازآن از طریق وبینار به اطلاع پزشکانخارج از ایران رسید و مورداستفاده قرار گرفت.
در ادامه این نشست، بهادری استاد و متخصص برجسته پاتوبیولوژی بیمارستان هم با تشکر و قدردانی ویژه از کارکنان و کادردرمانی بیمارستان تأکید کرد: ضروری است کماکان با توجه به ارجاع بیماران کرونایی از دیگر مراکز، آمادگی لازم کماکان در بیمارستان وجود داشته باشد.
انتهای پیام/