مسئول جهاد کشاورزی چترود کرمان با اشاره به آغاز برداشت گل محمدی گفت : با توسعه کشت محصولات کم آب بر همچون گل محمدی و زیره و غیره.. می‌توان در مصرف آب صرفه جویی کرد و هم ارزش افزوده بالایی را نصیب کشاورزان کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مهران حسن خانی ،مسئول جهاد کشاورزی چترود کرمان با اشاره به آغاز برداشت گل محمدی گفت : با توسعه کشت محصولات کم آب بر همچون گل محمدی و زیره و غیره.. می‌توان در مصرف آب صرفه جویی کرد و هم ارزش افزوده بالایی را نصیب کشاورزان کرد.

او افزود :کشاورزان این منطقه در تلاش هستند با کشت محصولات جایگزین ضمن افزایش تنوع و حفظ تولیدات، صرفه جویی در مصرف آب را داشته باشند و در این بین کشت‌های هم، چون، گل محمدی، و زیره سبز و زعفران مورد توجه بیشتر قرار گرفت، کشت‌هایی که علاوه بر آنکه آب کم نیاز دارند درآمد خوبی برای کشاورزان دارند.

حسن خانی در خصوص رونق کشت محصول گل محمدی گفت: در سال ۹۶ مساحت سطح زیر کشت این محصول تنها ۲ هکتار بود که این عدد در حال حاضر به ۱۴ هکتار افزایش یافته است .

او میزان برداشت گل محمدی در هر هکتار را ۲ تن عنوان کرد و افزود: برداشت گل محمدی تا اوایل خرداد ادامه دارد.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار