به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مهران حسن خانی ،مسئول جهاد کشاورزی چترود کرمان با اشاره به آغاز برداشت گل محمدی گفت : با توسعه کشت محصولات کم آب بر همچون گل محمدی و زیره و غیره.. میتوان در مصرف آب صرفه جویی کرد و هم ارزش افزوده بالایی را نصیب کشاورزان کرد.
او افزود :کشاورزان این منطقه در تلاش هستند با کشت محصولات جایگزین ضمن افزایش تنوع و حفظ تولیدات، صرفه جویی در مصرف آب را داشته باشند و در این بین کشتهای هم، چون، گل محمدی، و زیره سبز و زعفران مورد توجه بیشتر قرار گرفت، کشتهایی که علاوه بر آنکه آب کم نیاز دارند درآمد خوبی برای کشاورزان دارند.
حسن خانی در خصوص رونق کشت محصول گل محمدی گفت: در سال ۹۶ مساحت سطح زیر کشت این محصول تنها ۲ هکتار بود که این عدد در حال حاضر به ۱۴ هکتار افزایش یافته است .
او میزان برداشت گل محمدی در هر هکتار را ۲ تن عنوان کرد و افزود: برداشت گل محمدی تا اوایل خرداد ادامه دارد.
انتهای پیام/ی