به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مسعود طاهریان مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: از هفته دوم فروردین امسال قیمت فروش مرغ گوشتی زنده در بازار با کاهش چشمگیری مواجه شد که این وضعیت تولیدکنندگان را دچار مشکل کرد و شرکت پشتیبانی امور دام با خرید ۶۵۰ تن مرغ گوشتی به منظور حمایت از مرغداران و تنظیم قیمت در بازار از سوی شرکت پشتیبانی دام این استان خریداری شد.
او افزود: گوشت مرغ خریداری شده از تولیدکنندگان توسط شرکت پشتیبانی امور دام به صورت گوشت مرغ منجمد به عنوان ذخایر راهبردی ذخیره میشود.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: مرغ منجمد به منظور حمایت از تولیدکنندگان در بازار عرضه نمیشود.
مسعود طاهریان ادامه داد: شیوع کرونا و ماندن شهروندان در خانه و کاهش استقبال از رستورانها و غذاخوریها تقاضا برای گوشت مرغ را کاهش داد و این کاهش تقاضا، افزایش جوجهریزی و کمبود نهاده در بازار، در افت قیمت گوشت مرغ در فروردین موثر بود.
او تصریح کرد: در زمان حاضر اقدامهای انجام شده مانند تامین نهاده و خرید گوشت مرغ، وضعیت تولیدکنندگان را تا حدی بهبود بخشید، اما همچنان قیمت گوشت مرغ گرم در بازار کمتر از نرخ تصویب شده در ستاد تنظیم بازار است.
طاهریان اظهار داشت: خرید مرغ گوشتی تا تنظیم قیمت گوشت مرغ در بازار به منظور حمایت از تولیدکنندگان ادامه خواهد داشت، اما اجازه داده نمیشود قیمت عرضه گوشت مرغ از قیمت تصویب شده در ستاد تنظیم بازار یعنی ۱۲۹ هزار ریال افزایش یابد.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: ۲۱ تن گوشت قرمز نیز به منظور حمایت از تولیدکنندگان استان امسال خریداری شد.
حدود ۳۰ درصد میزان تولید گوشت مرغ، نیاز استان را رفع میکند و ۷۰ درصد گوشت مرغ تولیدی در استان سمنان مازاد بر نیاز است و به استانهای دیگر ارسال میشود.
۵۱۱ واحد پرورش انواع طیور در استان سمنان وجود دارد که از این تعداد ۴۳ مزرعه مرغ تخمگذار، ۱۲ واحد پرورش شتر مرغ، ۶ واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید ۱۹ هزار و ۲۰۰ قطعه و ۴۲۱ مزرعه پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجهریزی ۱۰ میلیون قطعه در هر دوره و بقیه مربوط به پولت، سایر ماکیان و مرغ اجدادی است.
انتهای پیام / م