به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یک تیم پزشکی بنگلادشی به سرپرستی یک پزشک ارشد ادعا کرده است که تحقیقات آنها در مورد ترکیب دو داروی پرکاربرد، نتایج حیرت انگیزی در درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ به همراه داشته است.
پروفسور تارک آلام، (Tarek Alam)، رئیس بخش پزشکی بیمارستان خصوصی دانشگاه علوم پزشکی بنگلادش (BMCH)، گفت: طبق تحقیقات بر روی ۶۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹، همه این بیماران با استفاده از ترکیب این دو دارو، بهبود یافتند.
آلام درباره تاثیر این دارو بر روی بیماران کووید ۱۹، گفت: ترکیب یک داروی ضد انگلی با نام ایورمکتین در یک واحد داکسی سایکلین (نوعی آنتی بیوتیک) نتیجه معجزه آسایی در درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ داشته است.
او افزود: این پزشکان این داروی ترکیبی را فقط برای بیماران مبتلا به کرونایی که در ابتدا با مشکلات تنفسی همراه بودند، تجویز میکردند.
رئیس بخش پزشکی بیمارستان خصوصی دانشگاه علوم پزشکی بنگلادش ادامه داد: اثر دارویی این ترکیب به حدی بر روی بیماران مبتلا به کرونا مؤثر بود که در طی ۴ روز کاملاً بهبود یافتند. مصرف این داروی ترکیبی هیچ عارضه جانبی در این بیماران نداشته است.
آلام تصریح کرد: ما صد در صد از اثربخشی این ترکیب بر روی بیماران کووید ۱۹ اطمینان داریم، در حال حاضر برای تصدیق این دارو برای درمان کووید ۱۹ با مقامات دولتی تماس گرفتهایم و آماده هستند تا فرایندهای بین المللی این دارو انجام شود.
دکتر ربیول مرشد، یکی از پزشکان این بیمارستان، گفت: همه بیماران کووید ۱۹ این بیمارستان در طی ۴ روز با مصرف این دارو بهبود یافتند.
تا کنون بیش از ۲۰ هزار نفر در بنگلادش به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و بیش از ۳۱۰ نفر بر اثر این بیماری جان باختهاند.
به گفته دانشگاه جان هاپکینز، ویروس کرونا در ابتدا از چین ظهور کرد و هماکنون نزدیک به ۵ میلیون نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده اند و بیش از ۳۰۰ هزار نفر نیز جان خود را بر اثر این ویروس از دست داده اند.
بیشتر بخوانید:
آغاز آزمایش بالینی دو دارو برای درمان کرونا
شناسایی پادتنی که در درمان کرونا مؤثر است
دستیابی به روش درمان کرونا طی دو ماه آینده
شربت ضد حساسیتی که باعث تکثیر ویروس کرونا میشود
اثربخشی یک داروی ضد ویروس در درمان بیماران کووید ۱۹
انتهای پیام/
هر کشوری میگه داروی کرونا رو کشف کردیم
معلوم نیست کی به کیه چی به چیه
اما یه چیز هست در مورد بیماریهای اپیدمی قوانین بینالمللی هست هر کشور که درمانی پیدا کند باید اعلام کند و پنهان کاری نکند درمان این بیماریها را سازمان بهداشت جهانی تعیین می کند ان هم از روش تمام کشورها یک پک مناسب ارایه میدهد و تمام کشورها ملزم به رعایت ان هستند اما بعضی وقتها یه دارویی عوارض دارد و برای بیماریهای همه گیر نمی شود استفاده کرد چون تمام جمعیت جهان درگیر هستند و اگر دارویی عوارضی داشته باشد نسل بشر را خراب می کنند
اما در مورد دارویی که کشور بنگلادش درست کرده با توجه به وضعیت وخیم کشورمان الان باید یک تیم پزشکی خبره ما تو بنگلادش برای فرا گرفتن این دارو باشد و در کمترین زمان ممکن برای بیماران ما فراهم کنند ولی نمی دانم چرا باید منتظر باشیم تا ببینیم چی می شود
خوب تو این اوضاع کرونایی از یاد ملت بردن
از بنده حرکت و از خدا برکت
تا تلاش دانشمندان و پزشکان و مراقبت و مواظبت مردم نباشه قرار نیست خداوند هم اقدامی بکنه
یاعلی