ناهید خداکرمی عضو شورای شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وضعیت ساماندهی دکلهای مخابراتی گفت: به تازگی طرحی را تقدیم شورای شهر تهران کردیم که به زودی به صحن میآید و بر اساس آن ساختمانهای بالای ۸ طبقه را ملزم خواهیم کرد تا امکانات و تجهیزات نصب آنتن و دکلهای مخابراتی نظیر فیبر نوری را پیش بینی کنند.
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: اگر این طرح مصوب شود و شورای عالی شهرسازی هم آن را تأیید کند، یک تحول مهم در نظم بخشی به دکلهای مخابراتی رخ میدهد و تعداد دکلها هم کم میشود.
او با بیان اینکه از گذشته تعداد زیادی دکل مخابراتی بدون مجوز نصب شده بودند که به همین دلیل کمیته بررسی دکلهای مخابراتی، تمام اپراتورها را ملزم به دریافت مجوز کرد، گفت: این اقدام از این جهت اهمیت دارد که در رعایت استانداردهای سلامتی و منظر شهری توجه بالایی صورت گرفته است و هر کدام از دکلها که شرایط استاندارد را رعایت نکرده باشند، باید جمع آوری شوند.
بیشتر بخوانید: ۵ هزار دکل مخابراتی غیرمجاز در تهران فعالیت میکنند/ آثار بد تلفن همراه در نقاطی که آنتن نمیدهد، بیشتر است
خداکرمی با بیان اینکه در سال ۹۸ تعداد ۷۰۰ دکل را جمع آوری کردیم، تصریح کرد: حدود ۴ هزار دکل بدون مجوز وجود دارد و به آنهایی که استاندارد داشتند، مجوز دادیم.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه اکنون اپراتورها قبل از نصب دکل درخواست مجوز میکنند، گفت: ما اپراتورها را تشویق به نصب دکلهای اشتراکی کردیم و مردم هم نباید از دکلها و آنتنها بترسند، چون آنهایی که مجوز دارند، بی خطر هستند و اگر این آنتنها را از شهر حذف کنیم، اینترنت و موبایل قطع و ارتباطات مختل میشود.
او با تأکید بر اینکه وجود دکلها ضروری است، گفت: ما تمام تلاش خود را میکنیم تا مشکلات آنها را به حداقل برسانیم.
خداکرمی گفت: وضعیت تمام دکلهای بدون مجوز از ۶ ماه پیش بررسی شده و اخطارهای لازم به آنها داده شده است.
بیشتر بخوانید:
لزوم جمع آوری دکلهای مخابراتی اطراف مدارس و بیمارستانها
انرژی مصرفی دکلهای مخابراتی کشور کمتر از نصف استانداردهای جهانی است
فراهانی خواستار برچیده شدن دکلهای مخابراتی غیرمجاز از اطراف مدارس شد
کمبود دکلهای مخابراتی آسیبهای موبایل در سلامتی را افزایش میدهد/ موبایل قاتل اصلی سلامتی شهروندان
عوارض دکل های مخابراتی باید تعیین تکلیف شود
انتهای پیام/