به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، تعداد حوضههای آبریز اصلی کشور که در سال آبی با کاهش روبهرو شدهاند نسبت به اردیبهشت ماه افزایش یافته و به چهار حوضه شامل دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان، ارومیه و قره قوم رسیده است.
بر اساس تازهترین گزارش شرکت مدیریت منابع آب ایران، میزان بارشهای حوضه دریای خزر از ابتدای سال آبی (مهرماه۹۸) تا هفتم خردادماه ۴۲۶.۳ میلمتر است که پارسال این میزان ۵۰۳.۵ میلیمتر بوده که این آمار کاهش بارش را نشان میدهد.
وضعیت بارشها در حوضه آبریز خلیج فارس و دریای عمان نیز تا هفتم خرداد ۴۴۰.۷ میلمتر بوده که پارسال این میزان ۵۳۰.۷ میلیمتر بوده که کاهش بارش را نشان میدهد.
بیشتر بخوانید: تداوم بارشها در سواحل دریای خزر و شمال غرب کشور
میزان بارشها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه هم تا هفتم خردادماه ۳۴۴.۲ میلمتر گزارش شده در حالی که این حوضه پارسال ۴۸۲.۵میلمتر بارندگی داشته است.
حوضه آبریز قره قوم هم تا هفتم خرداد ماه ۲۸۶.۵ میلمتر بارندگی داشته که در مقایسه با مدت مشابه پارسال که ۲۹۲.۳ میلمتر بارندگی به خود دیده با کاهش محسوس همراه شده است.
اما در دو حوضه آبریز اصلی کشور شامل فلات مرکزی و مرزی شرق وضعیت بارشها نسبت به سال آبی پارسال رشد دارد.
میزان بارشها در حوضه فلات مرکزی از ابتدای سال آبی تا هفتم خرداد ماه ۲۲۸.۳ میلیمتر است، اما پارسال ۲۰۸.۶ میلیمتر بارش داشته است.
حوضه آبریز مرزی شرق که یکی از حوضههای اصلی آبریز کشور است هم تا هفتم خرداد ۱۴۶.۶ میلیمتر بارش داشته که این حوضه پارسال و در همین بازه زمانی ۱۱۲.۴ میلیمتر بارش داشته است.
انتهای پیام/