در گزارش زیر طرز تهیه مربا شاه توت را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مربا شاه توت از آن دسته مرباهایی است که فقط در تابستان می‌توان تهیه کرد. زیرا این میوه مدت زمان کوتاهی وجود دارد و به همین دلیل تا زمانی که هست باید استفاده لازم را از آن برد. حالا چه خودش را به صورت میوه مصرف کرد و یا اینکه از آن برای تهیه مربا استفاده کنید.

طرز تهیه مربا شاه توت فوق العاده خوشمزه

این میوه بسیار نرم است پس به راحتی مربای آن درست می‌شود و زمان زیادی هم نیاز ندارد. شاه توت معمولا به دو رنگ قرمز و سیاه در بازارموجود است که معمولا رنگ قرمز آن کال و ترش است که خوب خیلی از مردم طعم آن را دوست دارند و تهیه می‌کنند. نوع دیگر که شاه توت سیاه می‌باشد تقریبا شیرین است که برای تهیه مربا بیشتر از این مورد استفاده می‌کنند.


مواد لازم

شاه توت:۱ کیلوگرم
شکر: ۱ کیلوگرم.
آبلیمو:۱ قاشق چایخوری

مراحل پخت

دم شاه توت‌ها را جدا کنید و داخل قابلمه‌ای بریزید.

روی شاه توت‌ها شکر بپاشید و ۱۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا آب بیندازد.

پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود (تا اندازه‌ای بپزید که شاه توت‌ها له نشوند، در طول پخت کف روی مربا را با قاشق بردارید).

پس از پخت آبلیمو را به مربا اضافه کنید.

قابلمه را کناری قرار دهید تا مربا خنک شود سپس داخل شیشه‌های تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید.

برای تهیه شربت مربا را از صافی عبور دهید و نصف آب مربا را برای شربت کنار بگذارید.

مارمالاد شاه توت:
برای تهیه مارمالاد شاه توت میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت‌ها را پس از شستن له کنید.

سپس شکر روی آن بپاشید.

در اواسط پخت ۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید و کمی اسانس وانیل به آن اضافه کنید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Zach
۱۲:۱۸ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹
خیلی خوب بدرد بخور