به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، رقیه معتمدی معاون ابتدایی آموزش و پرورش لرستان اظهارداشت: تداوم جریان آموزشی در شرایط فعلی امری مهم است و در همان روزهای آغازین معلمان خودجوش آموزشهای غیرحضوری را شروع کردند.
او ادامه داد: کارگروه آموزش را برای جبران عقب ماندگی آموزش در استان راهاندازی و مصوبات آن بهطور کامل اجرا و استان را به چند قطب تقسیم کردیم تا نظارت کامل و روزانه در جریان آموزش صورت گیرد.
معاون ابتدایی آموزش و پرورش لرستان گفت: شبکههای مجازی و اجتماعی را به منظور استفاده از نظرات معلمان و راههای جبران عقب افتادگی موضوع آموزش راهاندازی کردیم.
معتمدی بیان کرد: شبکههای دیگری برای برگزاری کلاسهای آموزشی برای دانشآموزان راهاندازی شد.
او با بیان اینکه با مدیران مدارس روستایی و عشایری ارتباط برقرار و تعداد دانشآموزانی که دسترسی به اینترنت و فضای مجازی ندارند را شناسایی کردیم، افزود: در حوزه آموزش ابتدایی کل استان ۳۹ هزار و ۷۶۲ دانشآموز و ۳۴۵ معلم و ۵۷ مدیر فاقد گوشی هوشمند و تبلت هستند.
معاون ابتدایی آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه ۱۸۴ هزار و ۸۱۷ دانش آموزدر حوزه ابتدایی داریم که ۱۱۳ هزار و ۹۱۱ نفر آنها معادل ۶۲ درصد عضو شبکه شاد هستند، گفت: برای مابقی دانشآموزان که به این شبکه دسترسی ندارند از طریق معلمان، دهیاران و شبکههای بهداشت روستاها بستههای آموزشی درسنامه تهیه و بین آنان توزیع و معلمان بصورت تلفنی یا پیامکی وضعیت دانشآموزان را رصد کردند.
معتمدی افزود: همچنین با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و موازین بهداشتی در روستاها کلاسهای کمتر از ۱۰ نفر در فضای باز و با حضور معلم برگزار شده است.
او عنوان کرد: از مجموع ۹۳۶۲ کلاس درس در مقطع آموزش ابتدایی استان، ۸۲۰۲ مدرسه معادل ۸۸ درصد عضو شبکه شاد هستند.
معاون ابتدایی آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه از مجموع ۲۹۲۴ مدرسه در مقطع آموزش ابتدایی استان مدیران ۲۸۲۳ مدرسه معادل ۹۷ درصد عضو شبکه شاد بوده و تنها ۳ درصد آنان عضو نیستند، بیان کرد: همچنین از مجموع ۱۱ هزار و ۷۳ معلم ۹۲۹۶ نفر معادل ۸۴ درصد عضو شاد هستند.
انتهای پیام/م