به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا کلامی دبیر ستاد تنظیم بازار در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز ما اولویت کالاهای مشمول نظارت و بازرسی را تعیین کردیم که در این فهرست حبوبات جایگاه بالاتری را به خود اختصاص دادند. تولید داخل ما از تیر وارد بازار خواهد شد و البته رسوب بنادر در این جلسه مورد توجه قرار گرفت. در نهایت واحدهای بسته بندی را ملزم به درج قیمت واقعی خواهیم کرد و همچنین با واحدهای متخلف برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
او درباره شکر بیان کرد: با توجه به این که بخشی از شکر مصرفی از چغندر بهاره تهیه شده و بخشی هم از طریق نیشکرهای برداشت شده از اسفند تهیه میشود منابع خوبی در اختیار داریم پس بنابراین سقف قیمت شکر را ۶ هزار و ۳۰۰ تومان درب کارخانه تعیین کردیم. واحدهای تولیدی مکلف به عرضه موجودی شدند و این موضوع کاهش قیمت بازار را به همراه خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: یک کیلو شکر ۶ هزار و ۳۰۰ تومان؛ ساز و کار جدید سازمان حمایت برای کنترل قیمت اقلام مصرفی
کلامی با اشاره به قیمت بالای حاشیه بازار و کاهش نرخ پیش رو گفت: لوازم خانگی هم در فهرست کالاهای پایش مستمر قرار گرفت چرا که جزو کالاهایی است که واردات آن ممنوع شده، اما هنوز وابستگیهایی به خارج از کشور دیده میشود. این اقلام جزو کالاهای حساس هستند و ضرورت دارد تا تولیدات داخل، قیمت تمام شده خود را بر اساس ضوابط محاسبه و عرصه کنند.
دبیر ستاد تنظیم بازار با تاکید بر موجودی مناسب برنج بیان کرد: همچنین بنا شد برنجهای موجود در بنادر با اولویت ویژه ترخیص و عرضه شوند. در مقطع زمانی فعلی عده زیادی علاقه به انبار کردن کالاها پیدا میکنند و همین موضوع باعث شد تا در تلاش برای نا امن کردن انبارها و موظف کردن انباردارها به اعلام موجودی و عرضه باشیم.
بیشتر بخوانید: ۳ سال محرومیت در انتظار متقلبان ثبت نام خودرو
این مقام مسئول در پایان تشریح کرد: بنابراین ۵ دسته کالای فوق به ترتیب حبوبات، شکر، برنج، لوازم خانگی، خودرو و لوازم خودرو از جمله لاستیک در فهرست اولویت نظارت و بازرسی قرار گرفتند.
به گفته کلامی دپوی خودرو به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته و بخشهای مختلف آن را پیگیری میکنند.
انتهای پیام/
کدام نظارت