عباس جمشیدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: از مجموع ۴۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک ، ۲۰ هزار هکتار از اراضی به کشتهای آبی و بیست و هفت هزار هکتار نیز به کشتهای دیم اختصاص یافته است.
او افزود: پیشبینی میشود امسال از ۵ هزار هکتار زمین زیر کشت ذرت علوفهای در شهرستان اندیمشک ۲۳۰ هزار تن محصول برداشت شود.
جمشیدی اظهار داشت: ذرت برداشت شده در شهرستان اندیمشک علاوه بر مصرف در دامداریها، به سایر استانها صادر خواهد شد.
ذرت با هر آب و هوایی سازگاری دارد. ذرت در برابرخشکی مقاوم بوده و میزان ثمردهی آن در هکتار بالا است. همه این عوامل باعث شده که این گیاه بعد از گندم و برنج سومین سطح زیر کشت را به خود اختصاص بدهد.
ذرت در دو نوع علوفه ای و دانه ای کشت می شود. اگرچه ایران در تولید ذرت علوفه ای به خودکفایی رسیده ولی در تولید ذرت دانه ای با واردات سالانه 5 میلیون تن تا مرز خودکفایی اختلاف زیادی دارد. دولت برای تشویق به کشت این گیاه، اقدام به خرید تضمینی ذرت از کشاورزان می کند.
انتهای پیام/م