در گزارش زیر طرز تهیه سالاد اندونزی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد اندونزی یکی دیگر از سالاد‌هایی است که طرفداران زیادی دارد. در روزگار‌های نه چندان دور سالاد شاید خیلی مورد توجه نبود و صرفا به عنوان یک همراه غذا به آن نگاه می‌شده است، اما امروزه سالاد دارای طرفداران پر و پا قرصی است که به آن به دید یک غذا نگاه می‌کنند و البته انقدر تنوع این پیش غذا زیاد است که حتی گاهی می‌تواند جایگزین خوبی برای غذا باشد مثل سالاد الویه.

سالاد اندونزی خوشمزه و پرطرفدار + طرزتهیه

سالاد اندونزی همانطور که از اسمش پیداست متعلق به جنوب شرقی آسیا و کشور اندونزی است. این سالاد یکی از سالاد‌های خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا به عنوان پیش‌غذا برای پذیرایی در مهمانی‌ها و یا به عنوان یک شام سبک سرو می‌شود. طرز تهیه سالاد اندونزی بسیار ساده است و همچنین می‌توان مواد اولیه آن را بسته به ذایقه و سلیقه شخصی تغییر داد. مواد اصلی این غذا کلم برگ سفید، ژامبون، خیار شور و نخود فرنگی می‌باشد که البته به این مواد می‌توان بر حسب علاقه و ذائقه افراد مواد دیگری را هم اضافه کرد.


مواد لازم

کلم برگ سفید:۱ عدد
ژامبون:۴-۵ ورق
شوید خشک:۲ قاشق غذاخوری
قارچ:۱ پبمانه
ذرت: نصف پیمانه
نخودفرنگی: نصف پیمانه
هویج: ۱ عدد
زیتون بدون هسته:۱ پیمانه
سس مایونز:۱/۵ پیمانه
آب‌لیمو تازه:۲-۳ ق غذاخوری
نمک:به میزان لازم
فلفل:به میزان لازم
آویشن:به میزان لازم
گردو: ۴-۵ عدد
کشمش:۲ قاشق غذاخوری

مراحل پخت

ابتدا کلم‌برگ سفید را به صورت نوار‌های خیلی باریک خرد می‌کنیم.

قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و چند دقیقه در آب‌جوش می‌گذاریم تا از حالت خامی در بیایند.

کنسرو سبزیجات مخلوط را به همراه قارچ ورقه‌ای و حلقه‌های زیتون به کلم‌ها اضافه می‌کنیم.

ورقه‌های ژامبون را نیز مانند کلم برگ، به صورت نواری خرد می‌کنیم.

ژامبون خردشده و شویدخشک را به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

آّبلیمو و ادویه‌جات را به سس مایونز اضافه کرده و خوب ترکیب می‌کنیم تا سس کمی رقیق شود.

سس را به سالاد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

در نهایت گردو و کشمش را روی سالاد ریخته و با بقیه مواد مخلوط می‌کنیم.

می‌توانید گردو و کشمش را حذف کنید و یا اینکه فقط برای تزیین سالاد اندونزی روی سالاد بریزید.

سالاد را ۳ الی ۴ ساعت قبل از سرو آماده کرده و داخل یخچال قرار می‌دهیم.

این سالاد هرچقدر بیشتر داخل یخچال بماند، طعم مواد بیشتر باهم ترکیب شده و خوشمزه‌تر می‌شود.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.