به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فرنچ تست، یکی از غذاهایی است که به روشهای متفاوتی طبخ میشود، روشهای پخت آن در موقعیتهای استفاده آن متفاوت است. مثلا یک نمونه آن را برای صبحانه و یک نمونه را به عنوان فینگرفود استفاده میکنند.
فرنچ تست سوخاری ژامبون و پنیر نوعی فینگر فود خیلی آسان و فوق العاده خوشمزه است.
مواد لازم فرنچ تست سوخاری:
نان تست ۴ ورق
ژامبون ۲ ورق
پنیر گودا یا چدار ۴ ورق
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۴ لیوان
پودر سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرزتهیه فرنچ تست سوخاری:
برای تهیهی فرنچ تست سوخاری، ابتدا نان تست را از وسط به شکل مثلثی نصف کنید. پنیر را هم مثلثی ببرید و یک ورق پنیر روی نان تست قرار بدهید.
ژامبون را نصف کنید و یک ورق روی پنیر قرار دهید. دوباره یک لایه پنیر روی ژامبون قرار بدهید و لایه دیگر نان را روی لقمه قرار دهید.
تخم مرغ را بزنید تا از حالت لختگی دربیاید سپس با شیر و نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. لقمه را ابتدا داخل مخلوط شیر بزنید فقط دقت کنید لقمه نباید زیاد داخل شیر بماند.
سپس با پودر سوخاری لقمه را کاور کنید طوری که همه جای لقمه با پودر سوخاری یا پرک سوخاری پوشانده شود.
سپس داخل روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
طرز تهیه فرنچ تست ساده فرانسوی:
طرز تهیه فرنچ تست ساده فرانسوی، روش پخت فرنچ تست ساده
فرنچ تست یا تست فرانسوی را میتوانید در وعدههای صبحانه به همراه عسل و یا انواع مربا سرو کنید. به علاوه، سرو تست فرانسوی تنها در عرض چند دقیقه انجام میشود. پخت این تست مثل پنکیک داخل تابه انجام میگیرد. شما میتوانید انواع تست فرانسوی از جمله فرنچ تست گردویی، تست کرم بروله و… تهیه و سرو کنید.
مواد لازم برای فرنچ تست ساده فرانسوی:
شکر (پودر قند) ۱/۸ تا ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نان تست ۶ اسلایس
دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
نان تست یا باگت ۶ ورقه
عسل برای سرو
ارزش غذایی:
کالری ۱۶۵.۶
چربی ۳.۴ گرم
کلسترول ۳۵.۴ میلی گرم
کربوهیدرات ۲۵.۹ گرم
طرز تهیه فرنچ تست ساده فرانسوی:
برای تهیهی فرنچ تست ساده، ابتدا تخم مرغها را در ظرفی بریزید. آنها را خوب هم بزنید. برای این کار همزن دستی نیز کفایت میکند. سپس شیر را به تخم مرغها اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا رنگ مخلوط، کرم رنگ شود.
شکر، وانیل و دارچین را به مخلوط اضافه کنید. سپس مواد را خوب هم بزنید. تا حدی که مخلوط یکدست و یکنواختی به دست آید و شکر یا دارچین در هیچ قسمتی حل نشده نمانده باشد.
مخلوط به دست آمده را در ظرفی بزرگ، اما کم عمق بریزید. نان تستها را تک تک داخل مخلوط بگذارید. عمق مخلوط نباید به قدری باشد که نان تستها در آن غرق شوند. تنها باید یک طرف تستها در تماس با مخلوط باشند. همچنین تستها نباید به مدت طولانی در ظرف مخلوط بمانند. چون این کار باعث وا رفتن و شل شدن تستها میشود. کافیست هر طرف تستها به مدت ۳۰ ثانیه در ظرف مخلوط باشند.
تستهای آغشته به مخلوط شکر و تخم مرغ و… را در ظرفی قرار دهید. اجازه دهید برای چند دقیقه استراحت کنند. یک تابه تفلون بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر حرارت خیلی کم باشد، فرنچ تست شما بیش از حد شل میشود. اجازه دهید تابه خوب داغ شود. وقتی تابه خوب داغ شد، تستها را به تابه منتقل کنید.
دو طرف تستها به مدت دو الی سه دقیقه بپزند و طلایی شوند. فرنچ تست شما آماده است. میتوانید آن را برش زده، همراه مقداری پودر قند و میوههای مختلف سرو کنید. غالباً تست فرانسوی را با عسل و یا تخم مرغ و سوسیس نیز سرو میکنند. برخی این تستها را داغ و برخی دیگر آنها را سرد ترجیح میدهند. بسته به سلیقه خودتان، میتوانید وعدههای بسیار متنوعی با این تستها تجربه کنید.
نگهداری تست فرانسوی:
اگر فرنچ تست اضافه آمد میتوانید آنها را برای استفادههای بعدی فریز کنید. برای این کار ابتدا صبر کنید تا کاملا خنک شوند. بعد روی یک سینی کاغذ روغنی قرار بدهید و تستها را روی آن بچینید. سینی را نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا تستها کاملا سرد شوند. سپس آنها را در یک کیسه زیپ دار قرار بدهید و بین تستها کاغذ روغنی بگذارید. برای گرم کردن، میتوانید فرنچ تست را یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید. اما اگر میخواهید ترد شود بهتر است از توستر استفاده کنید.
نکاتی برای تهیه فرنچ تست:
• در تهیهی این تست ها، میتوانید از هر نوع شکری استفاده کنید. برای یکدستتر شدن مخلوط، پودر قند استفاده کنید. اگر از شکر قهوهای استفاده میکنید، باید مقدار بیشتری شکر داخل مخلوط بریزید. چون شیرینی شکر قهوهای از شکر سفید کمتر است.
• تعداد زیادی نان تست را همزمان داخل تابه قرار ندهید. زیرا این کار در روند پخت آنها اخلال ایجاد میکند.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/