به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه معمولا انواع سالادها سسهای مخصوص به خودشان را دارند که همین امر باعث شده است تا سالادها طعم بی نظیری پیدا کنند. سس ماست از آن دسته سسهای کم چرب و کم کالریست که میتوانید برای هر سالادی مورد استفاده قرار دهید. این سس علاوه بر اینکه در انواع سالاد کاربرد دارد در کنار انواع ساندویچها نیز سرو میشود.
سس ماست برای کسانی که میخواهند لاغر شوند و کسانی که دارای دیابت، فشار و یا چربی خون بالا هستند نیز مناسب است. ماده اصلی این سس همان طور که از اسمش پیداست ماست است.
مواد لازم
آب لیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید:۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه: ۱/۴ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده: ۲ حبه درشت
شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری پر
ماست: ۳/۴ پیمانه
فلفل قرمز تند: در صورت دلخواه
روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
مراحل پخت
ابتدا ماست، آب لیمو ترش، روغن زیتون، سرکه و نمک را بزنید تا کمی شکل بگیرند.
سپس ادویهها و دیگر مواد را اضافه نمایید.
سس ماست را بعد از آماده کردن در یخچال بگذارید.
حدود ۱ ساعت به سس ماست زمان دهید تا مزهها با هم ترکیب شود و سس به خوبی جا بیفتد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/