قوسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، گفت: هم اکنون ۴ شهرستان مرزی خراسان جنوبی آلوده به این آفت هستند که بیشترین سطح هجوم ملخها به مزارع و باغات شهرستان نهبندان بوده است.
او با بیان اینکه از اول اردیبهشت ماه ملخهای صحرایی به استان هجوم آورده اند افزود: برای مقابله با کانونهای آلوده به ملخ صحرایی و جلوگیری از گسترش این آفت، به دو میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
قوسی به اعتبارات کم مقابله با این آفت اشاره کرد و گفت: مدیریت بحران استانداری قول مساعد ۸۰۰ میلیون تومان را در این خصوص داده که جوابگوی نیازها نیست.
بیشتر بخوانید :کمبود تجهیزات برای مقابله با ملخ صحرایی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسانجنوبی تاکید کرد: ۳۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان منابع برای تجهیز ناوگان مقابله با ملخ صحرایی نیاز است که این نیاز به سازمان حفظ نباتات کشور منتقل و درخواست امکانات و تجهیزات لازم شده است.
قوسی با اشاره به افزایش چند برابری هجوم ملخها نسبت به پارسال افزود:سال گذشته هجوم ملخها فقط در نهبندان گزارش شد، اما امسال شهرستانهای مرزی زیرکوه، سربیشه و درمیان هم به این آفت آلوده شدند.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، آمار سطوح آلوده به ملخهای صحرایی روز به روز در حال افزایش است و پیش بینی میشود به بیش از ۵۰ هزار هکتار برسد.
قوسی گفت: برای مقابله با آفت ملخ صحرایی تاکنون ۱۸ هزارو ۱۸۷ هکتار از کانونهای آلوده به این ملخها در چهار شهرستان آلوده به آفت سمپاشی شده است.
او با تاکید بر اطلاعرسانی بهموقع به کشاورزان و عشایر افزود: دامداران از چرای دامها در مناطقی که سمپاشی شده و درگیر آفت هستند، خودداری کنند تا دامهای آنها به خطر نیفتند.
انتهای پیام/ک