به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش پسته یکی دیگر از خورشتهای سنتی استان کرمان است. همان طور که میدانید کرمان مرکز پسته است به همین دلیل در این شهر غذاهای وجود دارد که در آن از پسته استفاده میشود از جمله همین خورش پسته که شاید برای شما هم طرز تهیه اش جالب باشد.
البته مردم دامغان هم نیز خورشتی به همین نام دارند، زیرا همان طور که میدانید دامغان هم پستههای معروفی دارد. پسته در واقع جزء خشکبار و آجیلی جات است و اکثر مردم آن را به صورت آجیل مصرف میکنند و کمتر کسی است که از آن برای تهیه غذا استفاده کند.
مواد لازم
پیاز متوسط: ۱ عدد
گوشت: ۴۰۰ گرم
مغز پسته: ۵۰۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
خلال پسته: برای تزیین
مراحل پخت
ابتدا پیاز را رنده کرده در روغن تفت میدهیم.
گوشت را افزوده، کمی تفت میدهیم.
سپس مغز پسته، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب اضافه کرده میگذاریم بپزد تا به روغن بیفتد.
در نهایت آب لیمو و شکر را اضافه میکنیم.
از خلال پسته هم برای تزیین استفاده میکنیم.
منبع: غذالند
انتهای پیام/