به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس گوشت یکی از سسهای سنتی کشور انگلستان است که بر روی انواع کبابها سرو میشود البته امروزه از این سس بر روی غذاهای دیگری همچون انواع پاستا نیز میتوان استفاده کرد. این سس را میتوان با آب گوشت، خود گوشت و حتی عصاره آن تهیه کرد و برای غذاهای مختلف نیز استفاده کرد. سسها همان طور که از اسمشان پیداست تکمیل کننده طعم غذاها میباشند و انواع بسیار مختلفی دارند .
یکی از مهمترین مواد که در تهیه این سس کاربرد دارد آب گوشت است. برای تهیه آب گوشت شما میتوانید به مقدار دلخواه گوشت خرده شده و تکهای را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید. سپس پیاز، سیر، فلفل سیاه و هر ادویهای که مدنظرتان است به غیر از نمک را به آن اضافه کنید. سپس اجازه دهید که این مواد با هم پخته شوند پس از حدود ۲ ساعت اگر گوشت نرم شده بود مقداری نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید مقدار دیگری پخته شود. پس از پخت کامل گوشت مقدار آبی که از گوشت باقی مانده را به عنوان عصاره گوشت کنار گذاشته و میتوان فریز کرده و برای تهیه انواع غذا و سس استفاده کنید و خود گوشت را نیز در تهیه غذا به کار ببرید. بهتر است مایعی که در روند پخت گوشت از آن خارج میشود، مستقیم داخل غذا استفاده شود. معمولا بیشترین میزان پروتئینهای محلول در آب و ویتامینهای محلول در آن، بخصوص ویتامینهای گروه B، هنگام پختن از بافت گوشت خارج و به آب در حال جوش وارد میشوند بنابراین نباید آب و کف اولیه گوشت را دور بریزید، چون عملا بخش زیادی از ریزمغذیهای گوشت با این کار از بین میرود.
مواد لازم
کره: ۲۰ گرم
پیاز متوسط ریز خرد شده: ۱ عدد
سیر له شده: ۱ حبه
سس خردل: ۱.۵ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت: ۴۰۰ میلی لیتر
مراحل پخت
کره را بر روی حرارت ملایم آب کرده، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
سس خردل، آب گوشت و رب گوجه فرنگی را به پیاز و سیر تفت داده شده بیفزایید و مخلوط کنید.
حرارت را متوسط کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود.
وقتی مقدار سس به یک پیمانه رسید آن را صاف کرده و مصرف کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/