به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیپس در ماکروفر یکی از میان وعدههای سالم و خوشمزه است. این میان وعده را بچههای عاشق هله هوله بسیار میپسندند. اگر بخاطر آلرژی و حساسیت نمیتوانید چیپس بخورید حتما این چیپس خانگی را امتحان کنید.
با کمک مایکروفر میتوان براحتی و در کمترین زمان چیپسی خوشمزه و خانگی تهیه کرد که با کمترین میزان روغن و با بهترین کیفیت تهیه شده است. این چیپس خانگی، کم کالری و با کیفیت را میتوانید با خیال راحت بخورید و از طعم و تردی آن لذت ببرید.
اگر سیب زمینیها هنگام پختن در ماکروفر کمی قهوهای شدند نگران نباشید. برای اینکه سیب زمینی هایتان ترد باشند بهتر است پس از پخت کامل یک بار دیگر آنها را در ماکروفر قرار دهید.
میتوانید روغن ذرت، نمک، فلفل قرمز، پودر سیر و پودر چیلی را نیز به مواد اولیه چیپس سیب زمینی بیفزایید. برای به دست آوردن برشهای نازک چیپس میتوانید از یک چاقوی بسیار تیز یا دستگاههای برش چیپس استفاده کنید. بعد از اضافه کردن چاشنیها سیب زمینی را با دست به آنها آغشته کنید تا مواد کاملا به خوردشان برود. سیب زمینیها را روی سینی فر طوری بچینید که نزدیک هم باشند، اما با هم ارتباط نداشته باشند. پس از پخت سیب زمینی اگر دوست داشتید آنها را در مخلوطی از فلفل قرمز، پودر سیر و پودر چیلی غوطه ور کنید. حال مجدداً سیب زمینیها را در مایکروویو گذاشته تا کمی بیشتر، با این ترکیب عالی و خوشمزه برشته شوند.
مواد لازم
سیب زمینی: ۱ عدد
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
ادویه مورد علاقه: به مقدار لازم
مراحل پخت
سیب زمینیها را پوست گرفته و با چاقوی تیز به صورت نازک ورقه ورقه کنید.
سپس سیب زمینیهای ورقه شده را داخل کاسه بریزید و روی آنها روغن زیتون بریزید.
سیب زمینیها را هم بزنید تا به خوبی به روغن آغشته شوند.
یک سینی ماکروفر را بردارید و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
سیب زمینیها را کف سینی بچینید و به دلخواه نمک بزنید.
سینی را به مدت ۵ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید تا چیپسها برشته و ترد شوند.
منبع: غذالند
انتهای پیام/