به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موکا سرد اسمهای مختلفی دارد از جمله کافه موکا. کافه موکا اساساً یک نوع نوشیدنی شکلاتی کافه لاته است. مانند یک کافه لاته بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه میشود، اما به آن شکلات شیرین غالباً به شکل پودر کاکائو اضافه میشود. موکا را همچنین میتوان با شکلات تلخ یا شیرشکلاتی تهیه کرد. در برخی کشورها و گویشها کافه موکا را با نام موچاچینو میشناسند.
منظور از کافه موکا میتواند شکلات داغ که به آن مقداری قهوه اسپرسو اضافه شده است باشد. مانند کاپوچینو یک قهوه موکا میتواند شامل یک لایه شیر یا خامه به جای شکلات داغ در بالای لیوان باشد. همچنین میتوان برای خوشمزهتر کردن نوشیدنی اندکی پودر کاکائو یا مارشمالو به سطح آن اضافه کرد. نوع سفید قهوه موکا مانند نوع اصلی تهیه میشود فقط به جای شکلات معمولی از شکلات سفید استفاده میکنند.
در ایران برای راحتتر بودن این اسم به جای کافه موکا به آن موکا سرد گفته میشود.
مواد لازم
شیر:۳/۴ فنجان
وانیل:۱ قاشق چای خوری
یخ (مربعی یا گرد کوچک):۵ عدد
قهوه:۱ فنجان
سس شکلات یا سیروپ شکلات:۳ قاشق غذاخوری
مراحل پخت
شیر و یخ خرد شده و وانیل و قهوه اماده را در مخلوط کن یا شیکر دستی ریخته و هم بزنید
باید کامل مواد حل شوند و مایع صاف باشد.
حال مخلوط را در لیوان بریزید و سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/