به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی عربی بسیار زیبا و خوشرنگ است و هماندم که در سفره گذاشته میشود در یک چشم برهم زدنی سفره را رنگ ولعاب فوق العاده میدهد.
آیا تا به حال ترشی عربی خوردید؟ ما در این مطلب، شما را با یک نوع ترشی عربی خوشمزه آشنا میکنیم:
مواد لازم:
بادمجان نیم کیلو
شلغم نیم کیلو
کلم قمری نیم کیلو
لبو نیم کیلو
گل کلم ۱ کیلو
فلفل تند طبق سلیقه
سیر یا موسیر مقداری
سرکه و نمک به میزان لازم
سیاهدانه، گلپر، زردچوبه.
زیره، تخم گشنیز از هر یک، ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بادمجان را با پوست حبه حبه خرد کرده و با نمک و زردچوبه و سرکه میپزیم تا قدری که نرم شود.
لبو را با آب میجوشانیم و بعد دمکن میگذاریم تا دم کشیده و آرام آرام بپزد.
به غیر از بادمجان و لبو، بقیه مواد خام هستند. همه مواد را حلقه حلقه یا خلالی کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم. ادویه و سرکه و نمک را رویش میریزیم و در ظرفی ریخته و درش را میبندیم. پس از حدود ۱۰ _ ۱۵ روز ترشی آماده است.
نوش جان!
منبع: الکوثر
انتهای پیام/