به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حالا که کرونا نمیگذارد حتی مهمانیهای ماه رمضانمان برپا شود و دور هم جمع شویم و چارهای جز در خانه ماندن نداریم باید خودمان گذران زمان را خوش کنیم.
به نظرم یکی از این خوش بودنها آشپزی کردن و طبخ غذاها و دسرهای خوشمزه برای افطار و سحر است که هم مادر خانه از هنر خودش ذوق میکند و هم اعضای خانواده از طعم و رنگ و بوی آن غذاها و دسرها لذت میبرند.
پس ماه رمضان فرصتی است که غذاها، دسرها و شیرینیهای شهرهای مختلف را امتحان کنیم.
بیشتربخوانید: آموزش آشپزی؛ از آماچ و ششانداز تا چغوک بریزو و چاپاتی با پانزانلا
انتهای پیام/