به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،تارت گردویی، یک شیرینی خوشمزه و مجلسی است که میتوانید برای انواع مهمانیهای خود آماده کنید. این شیرینی خوشمزه که با مواد اولیه عالی و سالم طبخ میشود، یک عصرانه فوق العاده و دسر جذابی است. طعم عالی آن با شکلات و یا تزیینهای دیگری که میتوانید از خوراکیهای خوشمزه دیگر استفاده کنید، آن را فوق العاده و منحصر به فرد خواهد کرد.
در این دستور تهیه، ما روش آماده کردن نان تارت را نیز آموزش دادهایم. اما اگر میخواهید در وقت خود صرفه جویی کنید و سریعتر و راحتتر این تارت گردویی خوشمزه را آماده کنید، از نان تارت آماده استفاده کنید.
مواد لازم
آرد سفید: ۲۰۰ گرم
شکر: ۴۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
مواد داخل تارت
پودر قند: ۳۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پودر گردو: ۲ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای: به میزان لازم
مراحل پخت
شکر و کره را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید.
آرد را کم کم به ظرف مواد اضافه و مخلوط کنید.
خمیر را خوب ورز دهید و سپس ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
برای مواد داخل تارت هم دوباره کره، شکر و وانیل را در یک ظرف جداگانه ریخته و مخلوط کنید.
تخم مرغ را نیز اضافه کنید.
در آخر نیز پودر گردو را بریزید و مخلوط کنید.
قالب تارت را کمی چرب کنید و از خمیر آماده شده به اندازه یک گردو با دست حالت بدهید و در قالب بگذارید.
سپس از مایع تارت در داخل خمیر بریزید.
فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی شیرینیها طلایی شود.
بعد از آماده شدن تارت، میتوانید با شکلات تختهای آبکرده روی آن را تزیین کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/