عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی غربالگری روزانه را مهمترین عامل پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ در صنایع اعلام کرد.

به گزارش  خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   الهام رحمان زاده با اشاره به اینکه تا کنون برای این بیماری واکسن و درمان اختصاصی یافت نشده است  گفت : با غرباللگری، بازرسی و بررسی روزانه می‌توان افرادی را که احتمال سرماخوردگی خفیف دارند، جداسازی و به پزشک ارجاع و پیگیری‌های لازم را انجام داد.

رحمان زاده رعایت نکات بهداشتی را تنها راه مقابله با این بیماری برشمرد و عنوان کرد: در محیط‌های صنعتی به دلیل حضور تعداد زیادی از کارگران رعایت نکات بهداشتی ضروری است و باید با دقت و حساسیت بیشتری انجام شود.

او  بر اهمیت امنیت شغلی کارگران صنایع اشاره و بیان کرد : نداشتن امنیت شغلی ممکن است باعث شود کارگران بیماری خود را به دلیل ترس از دست دادن شغل کتمان کنند، بنابراین بهتر است، مدیران و کارفرمایان در جهت امنیت شغلی نیرو‌های خود اقدام کنند.

او  توضیح داد: اگر یک نفر از افرادی که در آشپزخانه‌های صنایع مشغول به کار است، به این بیماری مبتلا شود، همه کارگران را درگیر خواهد کرد.

او  بر بازرسی‌های متعدد تاکید و خاطرنشان کرد: استفاده از ظروف استیل در صنایع مناسب نبوده و بهتر است از ظروف یک بار مصرف استفاده شود.

رحمان زاده با بیان این که استفاده از قاشق و چنگال شخصی در شرایط کنونی ارجحیت دارد، گفت : همه افراد در یک شیفت کاری نباید به غذاخوری‌ها مراجعه کنند و بهتر است به منظور پیشگیری از بیماری، فاصله افراد در این مکان‌ها رعایت شده و در اولویت قرار گیرد.

او بر ضرورت استفاده از ماسک و دستکش و رعایت نکات بهداشتی در دفع زباله برای افرادی که مسوول نظافت هستند را ضروری اعلام کرد و اظهار داشت : آموزش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید پوستر‌های آموزشی در راهرو‌ها و محل تردد کارگران نصب شود و از برگزاری جلسات آموزشی به منظور پیشگیری از انتقال بیماری ممانعت شود.

انتهای پیام/ه 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.