به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانس ۲۴، هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان امروز چهارشنبه برای اعلام نگرانی اروپا در خصوص تصمیم جنجالی رژیم صهیونیستی برای الحاق بخشهایی از کرانه باختری وارد اراضی اشغالی شد.
وزیر خارجه آلمان که در بدو ورود به سرزمینهای اشغالی مورد استقبال همتای صهیونیست خود قرار گرفت، قصد دارد با مقامات رژیم صهیونیستی در خصوص طرح اشغالگرانه الحاق کرانه باختری و دره اردن به بحث و رایزنی بپردازد.
وزارت خارجه آلمان در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد آلمان و شرکای اروپایی آن در مناقشات خاورمیانه خود را متعهد به از سرگیری مذاکرات و پیگیری راه حل دو کشور میدانند. وزارت خارجه آلمان اعلام کرد وزیر خارجه نگرانیهای اروپا را درباره پیامدهای احتمالی الحاق کرانه باختری با مقامات اسرائیل در میان خواهد گذاشت.
ماس پیش از دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و بنی گانتس، رئیس حزب آبی و سفید، با گابی اشکنازی، همتای صهیونیست خود به بحث و تبادل نظر در خصوص طرح الحاق کرانه باختری پرداخت.
اگرچه اتحادیه اروپا مخالف طرح تلآویو برای الحاق کرانه باختری است، اما رژیم صهیونیستی سفر ماس را فرصتی برای تعدیل واکنش اروپا نسبت به طرح تجاوزکارانه خود میدانند.
کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی دوشنبه شب اعلام کرد واشنگتن تمایل چندانی به پشتیبانی از طرح نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص الحاق کرانه باختری ندارد و علاوه بر این خواهان حضور بنی گانتس، وزیر جنگ این رژیم و نخست وزیر کابینه ائتلافی در طرحهای مربوطه است. پیشتر رادیو رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع در قدس اشغالی خبر داد واشنگتن به نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای توقف طرح الحاق کرانه باختری دستور داده است.
طبق طرحی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا موسوم به معامله قرن اعلام کرده است ۳۰ درصد از اراضی کرانه باختری و غور اردن به اراضی اشغالی ملحق میشوند. بر این اساس کرانه باختری، مرزی با رود اردن و بحر المیت نخواهد داشت. تنها راه ارتباطی کرانه باختری با دنیای بیرون دو پلی است که آن را به اردن متصل میکند و از مناطق اشغالی خواهد گذشت. همچنین ساکنان فلسطینی کرانه باختری دسترسی به فرودگاه بن گورین تل آویو را نخواهند داشت و تنها راه ارتباطی آنها با جهان خارج، دو پلی است که از روی اراضی اشغالی، کرانه باختری را به اردن متصل میکند.
انتهای پیام/