علی عبیات معاون پرورشی و تربیت بدنی ناحیه یک اهواز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: جلسه هم اندیشی حوزه پرورشی این ناحیه در زمینه فعالیتهای حوزه پرورشی از طریق فضای مجازی برگزار شد.
او افزود: فضای مجازی فرصت ارتباط دوسویه و سریع را برای مخاطبان ایجاد کرده است. برای مثال با توجه به اهمیت جشن تکلیف، از طریق فضای مجازی برگزار شد که یکی از خاطرات به یادماندنی زندگی دانش آموزان است.
عبیات اظهار داشت: در روزهای کرونایی از ظرفیت فضای مجازی و به ویژه شبکه دانش آموزان (شاد) در زمینههای ورزشی استفاده کرده ایم و ۶ جشنواره ورزشی با محوریت ورزش در خانه برگزا شده و پویش ورزش در خانه ویژه دانش آموزان ابتدایی با مشارکت بیش از ۸ هزار دانش آموز دختر و پسر و جشنواره ورزش و بازیهای تفریحی پدر و پسر با حضور ۴۰۰ نفر و جشنواره طراحی بازیهای ورزشی ابداعی خانگی ویژه مادران و دختران با حضور ۲۰۰ نفر انجام شد.
این مقام مسئول بیان کرد: جشنواره طراحی برنامه تمرینی ورزش درخانه ویژه دبیران و آموزگاران تربیت بدنی با حضور ۴۰ نفر و جشنواره طراحی پوستر و اینفو گرافیک با محتوای ورزش همگانی در خانه با حضور ۱۰۰ اثر و نخستین جشنواره فیلم کوتاه ورزش در خانه در ۲ بخش دبیران و آموزگاران تربیت بدنی از جمله این فعالیتهای مجازی هستند.
معاون پرورشی و تربیت بدنی ناحیه یک اهواز ادامه داد: کانونهای فرهنگی تربیتی به عنوان یکی از مکملهای فعالیتهای آموزشی و تربیتی و یکی از محیطهای یادگیری نظام تعلیم و تربیت در کنار برنامه ریزی، تدوین، تهیه و برگزاری فعالیتهای متنوع آموزشی و تربیتی در فضای مجازی در رابطه با غنی سازی اوقات فراغت دانشآموزان اقدامات موثری انجام داده اند.
این مقام مسئول به سایر فعالیتها و برنامههای شاخص فرهنگی هنری اشاره کرد و اذعان داشت: فعالیتهای حوزه فرهنگی هنری گستردگی بسیاری دارد و طیف عظیمی از دانشآموزان از اول ابتدایی تا پایه دوازدهم را شامل میشود که از برنامههای خاص این ایام را میتوانیم به راهاندازی پویش «در خانه بمانیم» از سوی اعضای تشکلهای دانشآموزی در فضای مجازی و پویش «#هرخانه یک کانون فرهنگی تربیتی» نام ببریم.
علی عبیات با اشاره به اینکه در حوزه پرورشی نیز هیچ فعالیتی تعطیل نشده و فقط شکل آن فرق کرده، تصریح کرد: از جمله فعالیتهای این حوزه تشکیل کانالهای دانش آموزی ویژه پایه نهم به تفکیک جنسیت در قالب هدایت تحصیلی جهت معرفی رشتهها بوده است. ضمن آنکه فضای مجازی بستری برای برگزاری مسابقات و کلاسهای قرآن، عترت و نماز که باید بیش از پیش از آن بهره ببریم.
انتهای پیام/ن