به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، فریدون خودنیا اظهار کرد: از سال ۹۵ تاکنون اعتبارات خوبی از محل عوارض برق و یا بودجههای شناور ملی و با کمک شرکت توانیر، نمایندگان و استاندار لرستان در راستای محرومیتزدایی استان جذب شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۰ روستای با پنج خانوار و کمتر داریم که بناست آنها را برقدار کنیم تا در استان روستای فاقد برق نداشته باشیم؛ در بحث زیرساخت صنعت برق هیچ استانی به پای لرستان نمیرسد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: اختلاف خدمت در لرستان نسبت به سایر استانها این است که صادقانه در راستای محرومیتزدایی عمل کردیم.
خودنیا با بیان اینکه پِرت برق در لرستان ۹.۳۲ درصد است، افزود: این درحالیست که متوسط پرت برق در کشور ۱۰ درصد بوده و این نشان میدهد کمتر از میانگین کشوری هستیم در این راستا طی چهار سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری کردیم تا این میزان تلفات را به میانگین کشوری برسانیم.
وی اضافه کرد: در دو سه سال اخیر میزان تلفات برق در استان زیر متوسط کشوری بوده و بهتر از این نورم عمل کردیم و امیدواریم سال به سال روند تلفات در لرستان را کاهش دهیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به اینکه عوامل زیادی در تلفات برق نقش دارند، عنوان کرد: عدم قرائت کنتور، برقهای غیرمجاز، شبکههای فرسوده، ترانسفورماتورهای با ظرفیت بالا، ضعف ولتاژها و سطح مقطع پایین تاثیرگذار است و همواره روند کاهش تلفات را داریم.
خودنیا در ادامه با بیان اینکه امسال قیمت پایه برق هفت درصد افزایش یافته است، اضافه کرد: بر این اساس افرادی که الگوی مصرف را رعایت نکنند ۱۶ درصد جریمه میشوند.
وی با بیان اینکه با این اوصاف مردم باید در مصرف برق مدیریت لازم را داشته باشند، یادآور شد: آمادگی تقسیط بهای برق برای مشتریان را داریم.
انتهای پیام/د