در این مطلب طرز تهیه مسقطی خامه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه مسقطی خامه ای در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

مواد لازم:

خامه ۱۰۰ گرم
عرق هل ۲ قاشق سوپخوری
آب ۱ لیتر
نشاسته ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
گلاب نصف پیمانه
پودر پسته ۴ قاشق غداخوری

طرز تهیه:

۱- نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.

۲- به آن شکر، گلاب، عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند.

۳- سپس از روی حرارت برداشته، خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.