به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه مسقطی خامه ای در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
مواد لازم:
خامه ۱۰۰ گرم
عرق هل ۲ قاشق سوپخوری
آب ۱ لیتر
نشاسته ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
گلاب نصف پیمانه
پودر پسته ۴ قاشق غداخوری
طرز تهیه:
۱- نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.
۲- به آن شکر، گلاب، عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند.
۳- سپس از روی حرارت برداشته، خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.
منبع: مهین فال
انتهای پیام/