به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ریچال کاسنی یکی از میان وعده های خوشمزه در استان کهگیلویه و بویر احمد است. این دسر از مخلوط ماست یا دوغ یک نوع سبزی محلی به دست می آید. ریچال کاسنی در واقع نام محلی همان بورانی ماست است .
مواد لازم
ماست یا دوغ: یک کیلوگرم
کاسنی: یک لیوان
بیشتر بخوانید:
مراحل پخت
ابتدا کاشنی را با آب میپزیم.
پس از پخت سبزی اجازه میدهیم تا خوب خنک شود.
بعد از سرد شدن سبزی به ماست اضافه میکنیم.
بهتر است مقداری در یخچال بماند تا خنک شود.
این غذا بهتر است با نان سنگک میل شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/