سهیل صادقیان، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان داخلی در حوزه مهندسی پزشکی در گفتوگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: تولید دستگاه رادیولوژی موبایل دیجیتال به دلیل رزولوشن بالایی که دارد میتواند جایگزین دستگاه سیتیاسکن باشد از طرفی قیمت آن یک پانزدهم دستگاههای سیتیاسکن است.
صادقیان بیان کرد: با دستگاه رادیولوژی موبایل دیجیتال می توان به کار سرعت بالایی داد، مراجعانی که ریه هایشان مشکلی ندارد را به خانه عودت داد و برای عده کمتر که مشکوک هستند درخواست تست آزمایشگاهی کرونا داد.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: ما مجوز تولید دستگاه رادیولوژی موبایل دیجیتال را داریم و با کمک صندوق نوآوری و شکوفایی موفق شدیم خط تولیدمان را گسترش دهیم و با تسهیلات ارائه شده اقدام به تولید قطعه مونو بلاک کردیم.
صادقیان درباره قطعه مونو بلاک گفت: این قطعه بخشی از دستگاه رادیولوژی دیجیتال موبایل است که شرکت ما موفق به ساخت آن شده است.
او اظهار کرد: در حال پیگیری دریافت مجوزهای محصول از وزارت بهداشت هستیم.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در پایان افزود: شرکت ما برای اولین بار موفق به مونتاژ دستگاه تصویربرداری سیار در ایران شده است و امیدواریم در سال جهش تولید، یک جهش واقعی را از مونتاژ به تولید مستقل این دستگاه تجربه کنیم.
انتهای پیام/