غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه آموزش و بازگشایی مدارس دانش آموزان ایرانی خارج از کشور بیان کرد: در ۴۷ کشوری که مدرسه داریم بر اساس سه وضعیت سفید، زرد و قرمز برنامه ریزی خواهد شد به این ترتیب که اگر شرایط عادی باشد در مواردی از اول یا نیمه شهریور سال تحصیلی، اگر وضعیت زرد باشد سال تحصیلی با حضور دانش آموزان به شکل زوج یا فرد و اگر وضعیت قرمز باشند آموزش به طور مجازی آغاز میشود.
او با اشاره به اینکه زیرساختهای لازم آموزش مجازی فراهم شده است، گفت: علاوه بر این موضوع به دنبال آن هستیم تا مدرسه مجازی خاص دانش آموزان خارج از کشور راهاندازی کنیم تا تمام اتباع ایرانی خارج از کشور که حتی در نظام کشورهای دیگر مشغول تحصیل هستند بتوانند مطابق نظام آموزشی در ایران ادامه تحصیل بدهند.
رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور با بیان اینکه ورود به این مدرسه تا حدی به شرایط کشور میزبان بستگی دارد، بیان کرد: بستری فراهم کردیم تا هر کسی که به نظام آموزشی ایران علاقهمند باشد امکان تحصیل در این نظام آموزشی را داشته باشد.
او درباره نحوه آموزش در این مدرسه مجازی گفت: این طرح در مراحل اولیه است و آنطور که تاکنون معین شده است در نظر داریم تا در پنج ماده درسی امتحان علاقهمندان به نظام آموزشی ایران را برگزار کنیم که البته این موضوع باید به تائید شورای عالی آموزش و پرورش برسد.
کریمی افزود: در نظر داریم تا دروسی مانند علوم اجتماعی، تاریخ، جغرافیا و نظایر آن را برای دانش آموزان در نظر بگیریم چراکه دروس دیگر نظیر فیزیک، شیمی و ریاضی در سراسر دنیا یک مفهوم است و سعی میکنیم دروسی که با فرهنگ و تمدن ایرانی مرتبط است دراین مدرسه مجازی مورد توجه قرار دهیم.
رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشوردر پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه مدرک ایرانی چه سودی برای دانش آموزان شرکت کننده در این طرح دارد، گفت: نظام آموزشی ایران نظامی معتبر است علاوه بر آن ایرانیان به زبان فارسی و فرهنگ خود علاقهمند هستند و این طرح فرصتی است تا فاصله نسلی میان ایرانیان خارج از کشور ایجاد نشود.
کریمی از شکل گیری این مدرسه مجازی در بستر شاد خبر داد و تاکید کرد: در نظر داریم تا سرور بین المللی برای شبکه شاد فراهم کنیم تا ضمن خدمات دهی این مدرسه مجازی امکان استفاده دیگر کشورهای دنیا از این بستر فراهم باشد.
انتهای پیام/