به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه کیک گردویی با سیب را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
پودر شکر ۳/۴ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
مغز گردوی خرد شده ۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ و نیم قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
سیب رنده شده ۲ پیمانه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
● آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و دو تا سه بار الک میکنیم. قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و دیواره هاش رو با کمی روغن چرب میکنیم. فر رو روشن میکنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
● تخم مرغها رو داخل یک ظرف مناسب میریزیم و شکر رو کم کم بهشون اضافه میکنیم و با همزن میزنیم. بعد از اینکه شکر در تخم مرغها حل شد، وانیل رو اضافه میکنیم.
● همزدن شکر رو ادامه میدیم تا حجم مواد بیشتر بشه و کرم رنگ بشه. حالا روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن مواد رو با همزن میزنیم.
● آرد رو در دو تا سه مرحله اضافه میکنیم و با دور کند همزن در حد اینکه مخلوط یکدست بشه میزنیم.
● سیبهای رنده شده با دنده درشت رو به مخلوط کیکمون اضافه میکنیم و با کمک لیسک یا قاشق مواد رو با هم مخلوط میکنیم. گردو رو هم اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم. خمیر رو توی قالب میریزیم و حدود ۴۵ دقیقه توی فر گرم شده میپزیم.
منبع: bestfoodcake
انتهای پیام/