به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه شیرینی ناپلئونی را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای خمیر هزارلا
آرد کاملا سفید: ۳۰۰ گرم
کره: ۱۵۰ گرم
یک عدد: تخم مرغ
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
جوهرلیمو: یک دوم قاشق چایخوری
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
نمک:یک قاشق چایخوری
آب خنک: یک فنجان
بیشتر بخوانید
طرز تهیه خمیر هزارلا
برای تهیه خمیر هزارلا ابتدا در کاسه بزرگی آرد را بریزید. وسط آن را گود کرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمک را مخلوط کنید و آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر صاف یک دستی به عمل بیاید. خمیر را یک ساعت بگذارید، بماند تا جا بیفتد.
روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر ۲ سانتی متر به شکل مربع پهن کرده و کره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد کنید تا کره نرم شود.
سپس خمیر را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنک بگذارید و پس از ۲۰ دقیقه خمیر را مجدداً پهن کرده و به قطر یک سانتی متری باز کنید و این بار برعکس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنکی بگذارید و باز بعد از ۲۰ دقیقه عمل دفعه گذشته را تکرار کنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس کنار زده و ۶ بار خمیر را باز و بسته کنید و در دفعه آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کنید.
شیرینیهایی که میتوانید با این خمیر هزارلا تهیه کنید عبارتند از:
ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامهای و ولوان.
طرز تهیه شیرینی
خمیرهزارلا را به شکل مربع یا مستطیل به قطر ۵/۱ تا ۱ سانتی متر باز کرده و در سینی فرمی چینیم و آن را دروسط پنجره فر روی درجه ۴۰۰ فارنهایت، مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا شیرینیها پف کرده و بپزند.
بعد از پخت خمیر را از وسط برش زده و به دو قسمت تقسیم میکنیم، خامه قنادی را فرم داده و بین لایهها را خامه قنادی میزنیم. روی شیرینیها را با پودر قند و پودر پسته تزئین میکنیم.
منبع: rangiiin cake
انتهای پیام/