به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه فرنی پسته را آموزش میدهیم.
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
آرد برنج ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شکر ۶ ق غ
کره ۱ ق غ
خامه ۱۰۰ گرم
گلاب ۲ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
پسته نیم کوب ۱/۳ لیوان
پودر پسته و پرک پسته برای تزیین
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعد کره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل، خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسر را در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم.
منبع: tazin o khalaghiat
انتهای پیام/