به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دیگر راحتتر از این نمیشود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که قارچها را قبل از خوردن جلوی نور خورشید بگذارید.
لیلی سوتر، متخصص تغذیه، میگوید این ترفند ساده بهترین راه برای افزایش ویتامین D دریافتی خود است، مادهای که نقشی اساسی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
سوتر در اینباره میگوید: «ویتامین D یک مادهی ضروری برای حفظ سیستم ایمنی بدن است و فواید زیاد دیگری هم دارد که به ما کمک میکنند از سلامت عمومی خود هم مراقبت کنیم.»
بیشتر بخوانید
«از حفظ سلامت استخوان ها، با توجه به نقش این ماده در تنظیم میزان کلسیم، منیزیم و فسفر دریافتی بدن، تا افزایش مقاومت بدن در برابر برخی بیماری ها.»
سوتر میگوید ترفند استفاده از نور خورشید مؤثر است، چون قارچها پوستی شبیه به انسان دارند.
او در توضیح این مطلب میگوید: «قارچها به طور طبیعی حاوی پرو ویتامین D هستند و در تماس با نور خورشید، ویتامین D را تقریباً بلافاصله جذب میکنند و به این ترتیب ویتامین D موجود در آنها به طور طبیعی افزایش پیدا میکند.»
«از آنجایی که قارچهای غنی شده به طور طبیعی از میزان ویتامین D بیشتری برخوردار میشوند، شما میتوانید به راحتی ویتامین D طبیعی یک قارچ خوراکی معمولی را با تنها گذاشتن آن در لب پنجره بیشتر کنید. این کار را باید بین ساعتهای ۱۰ صبح تا ۳ بعد از ظهر به مدت ۱۵ تا ۱۲۰ دقیقه انجام دهید، یعنی وقتی که نور خورشید بیشترین شدت را دارد.»
حتماً شما هم موافقید که دیگر سادهتر از این نمیتوانست باشد.
سوتر در خصوص جایگزینهای غیر گوشتی منابع ویتامین D میگوید که قارچهای خوراکی یکی از معدود مواد غذاییای هستند که میتوانند منبع طبیعی ویتامین D باشند.
او در ادامه میگوید: «قارچها عمر مفید کوتاهی دارند و بعد از حداکثر ۹ روز ذخیرهی ویتامین D خود را از دست میدهند که علت این مسأله بالا بودن سرعت انقضای آنها است. با تهیهی قارچهای تازه میتوانید از مغذی بودن قارچ مصرفی خود مطمئن شوید.»
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/