در گزارش زیر طرز تهیه کمپوت سیب خانگی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه کمپوت سیب خانگی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

سیب ۱ کیلو
شکر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان دسته دار فرانسه
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
گلاب ۱ قاشق چایخوری (در صورت دلخواه)


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

اول آب و شکر اندازه میکنیم تو یه قابلمه میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و چند دقیقه بجوشه زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم تو این فاصله سیب‌ها رو پوست کنده هسته هاش رو در میاریم به شربت داخل قابلمه اضافه میکنیم با حرارت ملایم میزاریم سیب‌ها پخته و نرم بشن بعد از خنک شدن داخل شیشه یا ظرف بریزید بزارید یخچال تا کاملا خنک بشه و نوش جان کنید
نکته: وقتی کمپوت داره میجوشه میتونید اندازه شکرش رو تست کنید اگه کم بود میتونید شکر کمی اضافه کنید اگه احساس کردید شیرینه یه کم آب اضافه کنید
برای یک کیلو سیب دو لیوان آب در نظر بگیرید اگه با آب بیشتر میپسندین کمی بیشتر آب بریزید
برای پختن و نرم شدن سیب‌ها بستگی به نوع سیب داره بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان میبره تا سیب‌ها نرم بشن بازم با چنگال تست کنید یه وقت نزارید زیاد بجوشه، چون سیب حالت خودش رو از دست میده زیاد بمونه حرارت


منبع: ashpaz bashi۱

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
واقعا عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۰ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰
عالی بودممنونم
Iran (Islamic Republic of)
نیل
۲۰:۲۷ ۱۴ آبان ۱۳۹۹
خوب شد
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۴:۳۱ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
جودی
۱۲:۵۶ ۰۱ آبان ۱۳۹۹
عالی
خوش مزه بود
Iran (Islamic Republic of)
نازی
۰۹:۲۰ ۲۲ مهر ۱۳۹۹
ممنونم از طرز تهیه این کمپوت خوب
واقعا خیلیی خوب شد....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۱ ۱۴ مهر ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۴ ۱۰ تير ۱۳۹۹
این که چیزی نیست خودم هم می توانم درست کنم