نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از مزرعه تولید تا سفره مصرف

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد گفت: گستره نظارت بهداشتی اداره دامپزشکی از مزرعه تا سفره ادامه دارد.

عباس آغاز رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباددر گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: گستره نظارت اداره دامپزشکی مهاباد بر سلامت فرآورده‌های خام دامی از مرتع، جایگاه‌های نگهداری و پرورش دام آغاز و تا لحظه عرضه به مصرف کننده ادامه می‌یابد.

این مقام مسئول در شهرستان مهاباد اظهار کرد: با نظارت مستقیم بازرسان بر کشتارگاه‌های غیر مجاز دام به خصوص در کنار جاده‌ها جلوگیری شده و سلامت شهروندان کمتر با خطر مواجه می‌شود.

آغاز افزود: در طول ۳ ماه نخست امسال تاکنون بیش از ۸۴۵ مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، عرضه و نگهداری فرآورده‌های خام دامی به وسیله بازرسان دامپزشکی صورت گرفته است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد تصریح کرد: در همین راستا بیش از ۸ تن فرآورده‌های گوشتی فاسد معدوم و ۱۳ واحد فروش مرغ زنده، ۵ واحد قطعه‌بندی غیرمجاز مرغ و ۴ باب مغازه پلمب و ۴ خودرو حمل فرآورده‌های گوشتی ضمن توقیف پس از تشکیل پرونده قضایی به تعزیرات حکومتی معرفی شد.

آغاز یادآور شد: این اقدام به منظور تضمین سلامت و کیفیت فرآورده‌های خام دامی و حفظ بهداشت و سلامت شهروندان صورت می‌گیرد.

انتهای پیام / س خ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.