به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز دستور پخت یک نان مقوی و خوشمزه را آماده کردیم که میتوانید با کره، خامه و یا یک لیوان شیر برای صبحانه میل کنید. این نان با خلالهای کدو سبز و گردو ترکیب شده و طعم خیلی خوبی دارد.
مواد اولیه
۳ تخم مرغ بزرگ
نصف فنجان روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۲ و ۱/۲ فنجان آرد بادام
۳ و ۱/۲ قاشق قند ساکالوز یا سایر شیرین کنندهها
نیم قاشق چای خوری نمک
۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
½ قاشق چای خوری جوز هندی
۱ قاشق چای خوری دارچین
¼ قاشق چای خوری زنجبیل
۱ فنجان رنده شده کدو سبز
½ فنجان گردو خرد شده
بیشتر بخوانید
دستور پخت
۱. فر را قبلا تا ۱۷۸ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تخم مرغها را کاملا هم بزنید، روغن و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید.
۲. در کاسهای دیگر، آرد بادام، شکر، نمک، بکینگ پودر، جوز هندی، دارچین، و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
۳. با استفاده از یک تور یا حوله کاغذی، آب کدوهای رنده شده را بگیرید.
۴. سپس کدو را در کاسه با تخم مرغ مخلوط کنید و کامل هم بزنید.
۵. مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با استفاده از یک همزن دستی کاملا مخلوط کنید.
۶. مخلوط را در یک ظرفی حدود ۲۲ * ۱۲ سانتی متری بریزید و بطور یکنواخت کف ظرف پخش کنید.
۷. سپس، گردوی خرد شده را روی آن ریخته و با یک قاشق آن را فشار دهید تا به مخلوط بچسبد.
۸. ظرف را داخل فر گذاشته تا برای ۶۰-۷۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت پخته شود یا تا زمانی که گردو روی مخلوط آب شود.
این مقدار مواد اولیه در مجموع ۱۶ پرس نان کدو با گردو میدهد.
منبع: خبربانو
انتهای پیام/