حجتی گفت: در زمان اوج مصرف، نیروگاه‌های برق آبی با ۸۲ درصد توان، برق تولید کرده و به شبکه سراسری تزریق می‌کنند.

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جلال الدین حجتی معاون بهره برداری شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، با اشاره به اینکه ۱۵ درصد برق تولیدی کشور در زمان اوج مصرف متعلق به نیروگاه‌های برق آبی است، اظهار کرد: هم اکنون ۱۲ هزار و ۱۷۰ مگاوات نیروگاه برق آبی در کشور نصب شده است که این نیروگاه‌ها در زمان اوج مصرف، نقش تعیین کننده‌ای در حفظ پایداری در شبکه برق دارند.

او با اشاره به اینکه امسال زمان اوج مصرف از ابتدای خرداد ماه شروع شده است، گفت: در خرداد امسال که بیشترین میزان مصرف برق در کشور به ثبت رسیده است، نیروگاه‌های برق آبی سهم ۱۱ درصدی را در تولید برق برق عهده داشته اند.


بیشتر بخوانید


معاون بهره برداری شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، با اشاره به رهاسازی آب برای تولید برق از نیروگاه‌های برق آبی با محاسبات دقیق، ادامه داد: این نیروگاه‌ها به شکلی برق تولید خواهند کرد که تا پایان زمان اوج مصرف تابستان و حتی در برخی ساعات اوج مصرف زمستان، امکان استفاده از این نیروگاه‌ها با حفظ منابع آبی وجود داشته باشد.

حجتی درباره سد‌های احداث شده در کشور هم گفت: در زمان بروز سیلاب سال گذشته، حجم آب در حال ورود به جلگه خوزستان به طور تجمعی معادل ۱۸ هزارمترمکعب برثانیه بود که با کمک سد‌ها این رقم به ۴ هزارمترمکعب کاهش یافت و همین مدیریت با کمک سد‌ها سبب نجات جلگه خوزستان از تخریب به دلیل سیلاب‌های بزرگ شده است.

او گفت: افزایش هر یک درجه دمای هوا، تاثیر بسیاری در افزایش مصرف برق در کشور دارد که در زمان اوج مصرف با ورود نیروگاه‌های برق آبی به مدار تولید، می‌توان این نیاز را پاسخ داد و شبکه برق کشور را در حالت پایدار حفظ کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار