به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش آلو یکی از آشهای خوشمزه ایرانی میباشد که اصالت آن به شهر ساوه بر میگردد. همانطور که از اسمش پیداست از آلو بخارا یا خورشتی تهیه میشود. آش آلو بیشتر در فصل پاییز و زمستان طبخ میشود و در این فصلها طرفدار بیشتری دارد.
این آش به خاطر حضور آلو در آن سرشار از فیبر است که به سیستم گوارشی بدن کمک بسیاری میکند و همچنین در درمان یبوست بسیار موثر میباشد. همچنین در آش آلو مقدار زیادی آنتی اکسیدان وجود دارد که به سم زدایی و پاک کردن کبد کمک خواهد کرد. آش آلو بسیار خون سازاست و این به واسطه حضور آهن زیاد در این غذای خوشمزه میباشد.
آش آلو خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و فشار خون را به دلیل حضور پتاسیم موجود در آلو کاهش میدهد. در ادامه شما را با طرز تهیه آش آلو آشنا خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید
لوبیا چیتی و نخود و عدس که مقدار لوبیا بیشتر و عدس کمتر رو چند ساعتی خیس میکنیم و میزاریم بپزه.
داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز رو سرخ میکنم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف قاشق نعنا خشک رو اضافه کرده و تفت دادم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلویی که از قبل شسته و خیس کرده بودم رو اضافه کردم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه کردم برای چاشنی هم از آبغوره استفاده کردم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز سرخ شده هم میتونین استفاده کنین...
هر نوع آلویی که دارین رو میتونین استفاده کنین که خودم از دو رقم الو استفاده کردم....
پ ن:این آش خوشمزه به دوستداران غذاهای ملس به شدت پیشنهاد میشه.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/